Dom_ter_futas_2018

Dóm Tér Futás a Szent- Györgyi Albert Hallgatói Napok keretében

A SZAHE Napok jól bevált eseményeként 2018. október 15-én, hétfőn 18 órai kezdettel újra eljő a Dóm tér futás. Az esemény nem csak szotésoknak és nem csak hallgatóknak szól! Jöhet bárki akinek kedve van egy kis váltófutáshoz.

8 fős csapatok jelentkezését várják, csapatonként minimum 3 lánnyal. A csapat minden tagja váltóban fut egy kört a Dóm tér körül a startpisztoly eldördülése után és az egész csapat összesített időeredménye fogja kiadni a végső eredményt, ami alapján megtörténik a rangsoroslás. Start: 19:00-kor a Nagy Oktatási Épület előtti útszakaszról. A verseny után egyből eredményhirdetés következik. Az első 5 helyezett csapat díjazásban részesül. Nevezési díj: 3000ft/csapat.

Előnevezni ÁOK HÖK irodán, az ott található nyomtatványon lehet, illetve lehetőség van a helyszíni nevezése a verseny napján 18:00-18:30-ig, az SZTE ÁOK Szent-Györgyi Albert Oktatási Központban. ( Vagy más néven Nagyoki, Szeged, Dóm tér 13.)

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

kemenylajos_certificate_330x330

Dr. Kemény Lajos, az SZTE Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika tanszékvezető egyetemi tanára 2018. november 30-án az International League of Dermatological Societies "ILDS Certificate of Appreciation for International Leadership" díjat vehette át.

Sepp

Karunkról Dr. Hortobágyi Tibor, az SZTE Patológiai Intézet tanszékvezető egyetemi docense és Dr. Sepp Róbert az SZTE II. sz. Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Központ egyetemi docense vált az MTA új doktorává. Gratulálunk!