Dom_ter_futas_2018

Dóm Tér Futás a Szent- Györgyi Albert Hallgatói Napok keretében

A SZAHE Napok jól bevált eseményeként 2018. október 15-én, hétfőn 18 órai kezdettel újra eljő a Dóm tér futás. Az esemény nem csak szotésoknak és nem csak hallgatóknak szól! Jöhet bárki akinek kedve van egy kis váltófutáshoz.

8 fős csapatok jelentkezését várják, csapatonként minimum 3 lánnyal. A csapat minden tagja váltóban fut egy kört a Dóm tér körül a startpisztoly eldördülése után és az egész csapat összesített időeredménye fogja kiadni a végső eredményt, ami alapján megtörténik a rangsoroslás. Start: 19:00-kor a Nagy Oktatási Épület előtti útszakaszról. A verseny után egyből eredményhirdetés következik. Az első 5 helyezett csapat díjazásban részesül. Nevezési díj: 3000ft/csapat.

Előnevezni ÁOK HÖK irodán, az ott található nyomtatványon lehet, illetve lehetőség van a helyszíni nevezése a verseny napján 18:00-18:30-ig, az SZTE ÁOK Szent-Györgyi Albert Oktatási Központban. ( Vagy más néven Nagyoki, Szeged, Dóm tér 13.)

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

IMG_2088-2

A szellemi leépülés előre jelzőjének tekintett enyhe kognitív zavar diagnosztikájának szabhat új irányt az a beszédfelismerő szoftver, amelyet az SZTE és az MTA közös projektjében dolgoznak ki. A szabadalmi bejelentés háromfajta telemedicinás felhasználási lehetőséggel számol, ami a páciensek mellett az orvosok, a biztosító társaságok és a gyógyszerkutatók munkáját is segítheti.

PES_O_elismeres

Rendkívül sikeresen szerepeltek az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika Plasztikai és Égési Sebészeti Osztály munkatársai a Visegrád Négyek Lengyelországban megtartott Plasztikai Sebészeti Kongresszusán.