Dom_ter_futas_2018

Dóm Tér Futás a Szent- Györgyi Albert Hallgatói Napok keretében

A SZAHE Napok jól bevált eseményeként 2018. október 15-én, hétfőn 18 órai kezdettel újra eljő a Dóm tér futás. Az esemény nem csak szotésoknak és nem csak hallgatóknak szól! Jöhet bárki akinek kedve van egy kis váltófutáshoz.

8 fős csapatok jelentkezését várják, csapatonként minimum 3 lánnyal. A csapat minden tagja váltóban fut egy kört a Dóm tér körül a startpisztoly eldördülése után és az egész csapat összesített időeredménye fogja kiadni a végső eredményt, ami alapján megtörténik a rangsoroslás. Start: 19:00-kor a Nagy Oktatási Épület előtti útszakaszról. A verseny után egyből eredményhirdetés következik. Az első 5 helyezett csapat díjazásban részesül. Nevezési díj: 3000ft/csapat.

Előnevezni ÁOK HÖK irodán, az ott található nyomtatványon lehet, illetve lehetőség van a helyszíni nevezése a verseny napján 18:00-18:30-ig, az SZTE ÁOK Szent-Györgyi Albert Oktatási Központban. ( Vagy más néven Nagyoki, Szeged, Dóm tér 13.)

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

IMG_0002

Prof. Dr. Lengyel Csaba, a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ elnöke, a Belgyógyászati Klinika igazgatója videónkban méltatta egykori mesterét, a hazai és nemzetközi hírű dr. Varró Vince professzort, aki 100. életévébe lépve felvette a COVID-19 fertőzés elleni védőoltást.

weboldal_nyito_facebook_otdk

2021. április 6- 9. között rendezik meg az online rendezvényt