Zöld recept - A mozgás gyógyszer

A Zöld recept - A mozgás gyógyszer road-show október 16-án érkezik az Állami Egészségügyi Ellátó Központ szervezésében Szegedre az Ady térre

A Zöld recept - A mozgás gyógyszer road-show október 16-án érkezik az Állami Egészségügyi Ellátó Központ szervezésében Szegedre az Ady térre, ahol a jövő orvosgenerációja részvételével mutatják be mennyire fontos, hogy a sport legyen a mindennapok része, mert a mozgás gyógyszer. Gyógytornász segítségével és Kropkó Péter 51-szeres Ironman közreműködésével kontrollált járástréning programon vehetnek részt az érdeklődők.

AEEK_Szorolap_148x210mm_Szeged

Időpont: 2018. október 16., kedd 10.00

Helyszín: Szeged, Ady tér 10., József Attila Tanulmányi és Információs Központ

Az esemény résztvevőit Prof. Dr. Lázár György, a Sebészeti Klinika tanszékvezetője, az Általános Orvostudományi Kar dékánja, Dr. Németh László, a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ elnöke és Dr. Palásthy Zsolt Ph.D., a Szegedi Tudományegyetem, Érsebészeti Profil és Osztályvezetője és Dr. Vajer Péter az Állami Egészségügyi Ellátó Központ alapellátási igazgatója köszönti.

AEEK_Szorolap_148x210mm_Szeged2

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

KT_valasztas_2019

A Közalkalmazotti Tanács megválasztására 2019. február 25-én, hétfőn, 26-án, kedden és 27-én, szerdán 9 és 16 óra között lehet szavazni.