Zöld recept - A mozgás gyógyszer

A Zöld recept - A mozgás gyógyszer road-show október 16-án érkezik az Állami Egészségügyi Ellátó Központ szervezésében Szegedre az Ady térre

A Zöld recept - A mozgás gyógyszer road-show október 16-án érkezik az Állami Egészségügyi Ellátó Központ szervezésében Szegedre az Ady térre, ahol a jövő orvosgenerációja részvételével mutatják be mennyire fontos, hogy a sport legyen a mindennapok része, mert a mozgás gyógyszer. Gyógytornász segítségével és Kropkó Péter 51-szeres Ironman közreműködésével kontrollált járástréning programon vehetnek részt az érdeklődők.

AEEK_Szorolap_148x210mm_Szeged

Időpont: 2018. október 16., kedd 10.00

Helyszín: Szeged, Ady tér 10., József Attila Tanulmányi és Információs Központ

Az esemény résztvevőit Prof. Dr. Lázár György, a Sebészeti Klinika tanszékvezetője, az Általános Orvostudományi Kar dékánja, Dr. Németh László, a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ elnöke és Dr. Palásthy Zsolt Ph.D., a Szegedi Tudományegyetem, Érsebészeti Profil és Osztályvezetője és Dr. Vajer Péter az Állami Egészségügyi Ellátó Központ alapellátási igazgatója köszönti.

AEEK_Szorolap_148x210mm_Szeged2

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

kiemelt_FOG-alapkoletetel

Több mint 1 milliárd forint kormányzati támogatásból újul meg a szegedi Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika. Az új épületszárnyban nyugat-európai színvonalú ambulancia, modern műtők és kétágyas kórtermek kapnak helyet. A kivitelezési munkálatokat a magyarországi építési piac egyik meghatározó társasága, a szegedi KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. végzi. Az új szárny alapkövét június 11-én helyezték el a klinika mögötti területen.

Latos_Melinda

Dr. Látos Melinda, az SZTE ÁOK Sebészeti Klinika munkatársa kapta "Az év fiatal tehetséges kutatója" címet, egyben ő tartotta idén a Magyar Pszichológiai Társaság XXVIII. Nagygyűlésén a Kulcsár Zsuzsanna emlékelőadást. Gratulálunk!