Zöld recept - A mozgás gyógyszer

A Zöld recept - A mozgás gyógyszer road-show október 16-án érkezik az Állami Egészségügyi Ellátó Központ szervezésében Szegedre az Ady térre

A Zöld recept - A mozgás gyógyszer road-show október 16-án érkezik az Állami Egészségügyi Ellátó Központ szervezésében Szegedre az Ady térre, ahol a jövő orvosgenerációja részvételével mutatják be mennyire fontos, hogy a sport legyen a mindennapok része, mert a mozgás gyógyszer. Gyógytornász segítségével és Kropkó Péter 51-szeres Ironman közreműködésével kontrollált járástréning programon vehetnek részt az érdeklődők.

AEEK_Szorolap_148x210mm_Szeged

Időpont: 2018. október 16., kedd 10.00

Helyszín: Szeged, Ady tér 10., József Attila Tanulmányi és Információs Központ

Az esemény résztvevőit Prof. Dr. Lázár György, a Sebészeti Klinika tanszékvezetője, az Általános Orvostudományi Kar dékánja, Dr. Németh László, a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ elnöke és Dr. Palásthy Zsolt Ph.D., a Szegedi Tudományegyetem, Érsebészeti Profil és Osztályvezetője és Dr. Vajer Péter az Állami Egészségügyi Ellátó Központ alapellátási igazgatója köszönti.

AEEK_Szorolap_148x210mm_Szeged2

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

kemenylajos_certificate_330x330

Dr. Kemény Lajos, az SZTE Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika tanszékvezető egyetemi tanára 2018. november 30-án az International League of Dermatological Societies "ILDS Certificate of Appreciation for International Leadership" díjat vehette át.

Sepp

Karunkról Dr. Hortobágyi Tibor, az SZTE Patológiai Intézet tanszékvezető egyetemi docense és Dr. Sepp Róbert az SZTE II. sz. Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Központ egyetemi docense vált az MTA új doktorává. Gratulálunk!