richter_tudos_klub_2018

Richter Tudós Klub

Richter Tudós Klub az SZTE Szent-Györgyi Napokon

MEGHÍVÓ

a Richter Tudós Klubba és az azt követő fogadásra

 

2004 óta rendezi meg a Richter Gedeon Nyrt. a hazai orvosi egyetemeken nagy érdeklődésnek örvendő Richter Tudós Klub sorozatát. Az előadások célja egyrészt az, hogy az orvosi, gyógyszerészeti tudományos élet aktuális témáit az adott területek elismert szakemberei a résztvevőkkel megismertessék, másrészt, hogy a Társaság tevékenységéről közelebbi képet adjanak a hallgatóknak.

A Tudós Klubot kiemelten ajánljuk az egyetemi hallgatók, a rezidensképzésen résztvevők, valamint a fiatal gyakorlóorvosok, családorvosok és gyógyszerészek figyelmébe. Az előadásokon, valamint az azt követő fogadáson a részvétel ingyenes.

Reméljük, megtiszteli rendezvényünket, és a Tudós Klub-on elhangzottak új és értékes szakmai ismeretanyaggal szolgálnak majd.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

PROGRAM:

Bogsch Erik elnök, Richter Gedeon Nyrt.

Richter Gedeon – Évszázados felelősséggel az egészségért

 

Dr. Zacher Gábor

Mindennapi függőségeink

 

Dr. Veres Dániel orvosigazgató, Turbine Kft.

Gyógyszerfejlesztés 2.0 – Mesterséges intelligenciával támogatott sejtmodellezés a megértés szolgálatában

 

HELYSZÍN: Szegedi Tudományegyetem, Szent-Györgyi Albert Oktatási Központ, I. emelet, Ivánovics György terem (6720 Szeged, Dóm tér 13.)


IDŐPONT: 2018. november 21., szerda 16:00 óra

 

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Kérjük, látogatási szándékát jelezze a Tudós Klub kezdete előtt Biacsics Boglárkánál e-mailen a biacsicsb@richter.hu címen!

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

SZTE_RH_tulipan

Az Egyetemi Tavasz a Szegedi Tudományegyetem hagyományos, tavaszi rendezvénysorozata, melyet az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság Kulturális Iroda szervez immár tizenhatodik alkalommal. Április 11. és május 17. között 80 helyszínen közel 300 program közül válogathat a közönség.

IMG_1409

Az SZTE Egyetemi Tavasz programsorozat nyitóeseményeként Reumatológia Magyarországon címmel orvostörténeti vándorkiállítás nyílt a Magyar Reumatológusok Egyesülete fennállásának 90. évfordulója alkalmából az SZTE Általános Orvostudományi Kar oktatási központjában.