richter_tudos_klub_2018

Richter Tudós Klub

Richter Tudós Klub az SZTE Szent-Györgyi Napokon

MEGHÍVÓ

a Richter Tudós Klubba és az azt követő fogadásra

 

2004 óta rendezi meg a Richter Gedeon Nyrt. a hazai orvosi egyetemeken nagy érdeklődésnek örvendő Richter Tudós Klub sorozatát. Az előadások célja egyrészt az, hogy az orvosi, gyógyszerészeti tudományos élet aktuális témáit az adott területek elismert szakemberei a résztvevőkkel megismertessék, másrészt, hogy a Társaság tevékenységéről közelebbi képet adjanak a hallgatóknak.

A Tudós Klubot kiemelten ajánljuk az egyetemi hallgatók, a rezidensképzésen résztvevők, valamint a fiatal gyakorlóorvosok, családorvosok és gyógyszerészek figyelmébe. Az előadásokon, valamint az azt követő fogadáson a részvétel ingyenes.

Reméljük, megtiszteli rendezvényünket, és a Tudós Klub-on elhangzottak új és értékes szakmai ismeretanyaggal szolgálnak majd.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

PROGRAM:

Bogsch Erik elnök, Richter Gedeon Nyrt.

Richter Gedeon – Évszázados felelősséggel az egészségért

 

Dr. Zacher Gábor

Mindennapi függőségeink

 

Dr. Veres Dániel orvosigazgató, Turbine Kft.

Gyógyszerfejlesztés 2.0 – Mesterséges intelligenciával támogatott sejtmodellezés a megértés szolgálatában

 

HELYSZÍN: Szegedi Tudományegyetem, Szent-Györgyi Albert Oktatási Központ, I. emelet, Ivánovics György terem (6720 Szeged, Dóm tér 13.)


IDŐPONT: 2018. november 21., szerda 16:00 óra

 

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Kérjük, látogatási szándékát jelezze a Tudós Klub kezdete előtt Biacsics Boglárkánál e-mailen a biacsicsb@richter.hu címen!

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

271850904_6791812060891589_5121175817267060750_n

Ünnepélyes keretek között átadták az SZTE Igazságügyi Orvostani Intézet felújított bonctermét - a helyiség rekonstrukciója az SZTE Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar anyagi támogatásnak köszönhetően valósult meg.

Csernay_1170

Dr. Csernay Lászlónak, egyetemünk professzor emeritusának 90. születésnapja alkalmából Prof. Dr. Lázár György dékán a SZAOK Emlékérmét adományozta. Gratulálunk!