MR_kiemelt

Dr. Burián Katalin Manninger Rezső díjat kapott

Gratulálunk!

Katalin_Burian


Dr. Burián Katalin az SZTE ÁOK Orvosi Mikrobiológiai és Immunbiológiai intézet vezetője az orvosi mikrobiológia területén kifejtett tudományos tevékenységéért és a Magyar Mikrobiológiai Társaságban végzett munkájáért Manninger Rezső díjban részesült, melyet a Magyar Mikrobiológiai Társaság éves konferenciáján az elmúlt héten vett át, ahol előadást tartott „Chamydia research- -from molecular mechanisms of infection to clinical characteristic” címmel.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

SZTE_RH_tulipan

Az Egyetemi Tavasz a Szegedi Tudományegyetem hagyományos, tavaszi rendezvénysorozata, melyet az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság Kulturális Iroda szervez immár tizenhatodik alkalommal. Április 11. és május 17. között 80 helyszínen közel 300 program közül válogathat a közönség.

IMG_1409

Az SZTE Egyetemi Tavasz programsorozat nyitóeseményeként Reumatológia Magyarországon címmel orvostörténeti vándorkiállítás nyílt a Magyar Reumatológusok Egyesülete fennállásának 90. évfordulója alkalmából az SZTE Általános Orvostudományi Kar oktatási központjában.