szenatusvalasztas_1

Tájékoztató az általános szenátusválasztás I. forduló (jelölés) eredményéről az ÁOK szavazókörben

Tájékoztatom, hogy a Szegedi Tudományegyetem 2018. évi általános szenátusválasztásának I. fordulója (jelölés) 2018. október 10-12. között eredményesen lezajlott. A szavazás eredménye valamint a II. forduló (szavazás) részleteiről szóló információk az alábbiakban letölthetőek:


Tájékoztató közzététele az általános szenátusválasztás I. forduló (jelölés) eredményéről az Általános Orvostudományi Kar szavazókörben >>

 

Tájékoztató közzététele az SZTE Szenátus Választási Szabályzat 8. j) pont alapján >>Üdvözlettel:


Dr. Főző Nóra
dékáni hivatalvezető
ÁOK választási felelős

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

kiemelt_FOG-alapkoletetel

Több mint 1 milliárd forint kormányzati támogatásból újul meg a szegedi Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika. Az új épületszárnyban nyugat-európai színvonalú ambulancia, modern műtők és kétágyas kórtermek kapnak helyet. A kivitelezési munkálatokat a magyarországi építési piac egyik meghatározó társasága, a szegedi KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. végzi. Az új szárny alapkövét június 11-én helyezték el a klinika mögötti területen.

Latos_Melinda

Dr. Látos Melinda, az SZTE ÁOK Sebészeti Klinika munkatársa kapta "Az év fiatal tehetséges kutatója" címet, egyben ő tartotta idén a Magyar Pszichológiai Társaság XXVIII. Nagygyűlésén a Kulcsár Zsuzsanna emlékelőadást. Gratulálunk!