Honlaphoz_1170x430

Díjak átadása a Szent-Györgyi Napok Központi ünnepségén

A Szent-Györgyi Napok központi ünnepségén adták át az Általános Orvostudományi Kar és a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ elismeréseit

Az Általános Orvostudományi Kar Tanácsa Dékáni Dicséret elismerésben részesítette Dr.Végh Mihály egyetemi docenst, az Öregdiák Szövetség elnökét,
Dr. Ember József főgyógyszerészt, az Öregdiák Szövetség alelnökét, valamint
Dr. Sahin-Tóth István nyugalmazott főorvost, az Öregdiák Szövetség alelnökét.

Az Öregdiák Szövetségben végzett fáradhatatlan és áldozatos munkássága elismeréseként szintén Dékáni Dicséret elismerésben részesült Dr. Erős István egyetemi tanár, a Gyógyszerésztudományi Kar korábbi dékánja, akinek sajnos már csak posztumusz tudtuk átadni a kitüntetést.

Az ünnepségen átadták a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ 2018. évi elismeréseit is.

Klinikai Központ Emlékérem kitüntetésben részesült Prof. Dr. Facskó Andrea egyetemi tanár, a Szemészeti Klinika volt intézetvezetője, az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ volt elnöke, Bársony Jenőné, a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika intézetvezető főnővére, Kendrella Istvánné, a Kardiológiai Központ intézetvezető főnővére, valamint Ungi László Györgyné a Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika intézményvezető főnővére.

Klinikai Központ Elnöki Dicséretben részesült Beraczkáné Nagy Anita, a Patológiai Intézet citológus szakasszisztense, Horváth Jánosné, az Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Klinika szakdolgozója, Kaczur Ilona az Ápolásvezetési és Szakdolgozói Oktatási Igazgatás egészségügyi szakoktatója, Kisné Láng Ilona, Neurológiai Klinika osztályvezető ápolója, Kiszel Attila, a Sebészeti Klinika ITO osztályvezető ápolója, Nyerges Henriett, az Urológiai Klinika diplomás ápolója és Rósa Júlia, a Sebészeti Klinika és Petri Klinikai Tömb gondnoka.

Klinikai Központ Elnöki Elismerő Oklevélben részesültek az Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézet Intenzív osztályainak szakdolgozói, a II. sz. Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Központ Krónikus Belgyógyászati Részlegének munkatársai és a Laboratóriumi Medicina Intézet dolgozói.

Klinikai Központ Minőségéért Díjban és Oklevelet vehetett át Isztin Bernadett, a Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika orvosírnoka.


Gratulálunk a díjazottaknak!


A rendezvényen készült fotók Galériánkban tekinthetők meg!

Fotós: Kukucska András

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

IMG_2088-2

A szellemi leépülés előre jelzőjének tekintett enyhe kognitív zavar diagnosztikájának szabhat új irányt az a beszédfelismerő szoftver, amelyet az SZTE és az MTA közös projektjében dolgoznak ki. A szabadalmi bejelentés háromfajta telemedicinás felhasználási lehetőséggel számol, ami a páciensek mellett az orvosok, a biztosító társaságok és a gyógyszerkutatók munkáját is segítheti.

PES_O_elismeres

Rendkívül sikeresen szerepeltek az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika Plasztikai és Égési Sebészeti Osztály munkatársai a Visegrád Négyek Lengyelországban megtartott Plasztikai Sebészeti Kongresszusán.