KandH

Adomány a klinikának

A K&H Egészséges Nemzetért Alapítvány K&H gyógyvarázs területi pályázati program keretén belül a SZTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika újszülött osztálya számára egy Baby Crib Trolley gurítható bölcső beszerzését tette lehetővé.

Klinikánkon az egészséges újszülöttek részére szeretnénk biztosítani a családbarát ellátás feltételeit, hogy az édesanyák a nap 24 órájában együtt lehessenek a babájukkal, kihasználva a baba-mama szoros kontaktus és az igény szerinti szoptatás előnyeit.


IMG_3091


A 265 000 Ft értékű gurítható, fékezhető kocsijú, dönthető plexi bölcső az újszülöttek rooming-in elhelyezésekor nyújt nélkülözhetetlen segítséget.Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

kemenylajos_certificate_330x330

Dr. Kemény Lajos, az SZTE Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika tanszékvezető egyetemi tanára 2018. november 30-án az International League of Dermatological Societies "ILDS Certificate of Appreciation for International Leadership" díjat vehette át.

Sepp

Karunkról Dr. Hortobágyi Tibor, az SZTE Patológiai Intézet tanszékvezető egyetemi docense és Dr. Sepp Róbert az SZTE II. sz. Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Központ egyetemi docense vált az MTA új doktorává. Gratulálunk!