KandH

Adomány a klinikának

A K&H Egészséges Nemzetért Alapítvány K&H gyógyvarázs területi pályázati program keretén belül a SZTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika újszülött osztálya számára egy Baby Crib Trolley gurítható bölcső beszerzését tette lehetővé.

Klinikánkon az egészséges újszülöttek részére szeretnénk biztosítani a családbarát ellátás feltételeit, hogy az édesanyák a nap 24 órájában együtt lehessenek a babájukkal, kihasználva a baba-mama szoros kontaktus és az igény szerinti szoptatás előnyeit.


IMG_3091


A 265 000 Ft értékű gurítható, fékezhető kocsijú, dönthető plexi bölcső az újszülöttek rooming-in elhelyezésekor nyújt nélkülözhetetlen segítséget.Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

Paint

Az SZTE ÁOK V. évfolyamos hallgatói május 10-én Szerenádra indultak a Jancsó kollégium elől. A gyülekezés képei Facebook oldalunkon megtekinthetők!

IMG_0561_2

2018. május 4-én, pénteken egész napos látogatást tett Szegeden Vytenis Andriukaitis, az Európai Unió egészségügyért és élelmiszerbiztonságért felelős biztosa. Látogatásának elsődleges célja az volt, hogy tájékozódjon a Szegedi Tudományegyetem Klinikai Központjában (SZTE KK) az úgy nevezett "ritka betegségekben" szenvedők ellátásáról (lásd keretes írásunkat) valamint, hogy milyen távlatai vannak az ún. európai referencia hálózat bővítésének.