KandH

Adomány a klinikának

A K&H Egészséges Nemzetért Alapítvány K&H gyógyvarázs területi pályázati program keretén belül a SZTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika újszülött osztálya számára egy Baby Crib Trolley gurítható bölcső beszerzését tette lehetővé.

Klinikánkon az egészséges újszülöttek részére szeretnénk biztosítani a családbarát ellátás feltételeit, hogy az édesanyák a nap 24 órájában együtt lehessenek a babájukkal, kihasználva a baba-mama szoros kontaktus és az igény szerinti szoptatás előnyeit.


IMG_3091


A 265 000 Ft értékű gurítható, fékezhető kocsijú, dönthető plexi bölcső az újszülöttek rooming-in elhelyezésekor nyújt nélkülözhetetlen segítséget.Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

pontottparti_szeged_2018

Szegeden is lesz Pont Ott Parti július 25-én, vagyis a felvételi ponthatárhúzás napján. A 2018-as felvételi ponthatárok kihirdetését együtt várhatják a Szegedi Tudományegyetemre jelentkezők a Dugonics téren.

avatas_kituntetesek

Az Általános Orvostudományi Kar Tanácsa díjat alapított azon külső személyeknek, oktató-kutatóknak, akik kiemelkedő munkásságukkal hozzájárultak a Kar oktató és tudományos tevékenységéhez.