KandH

Adomány a klinikának

A K&H Egészséges Nemzetért Alapítvány K&H gyógyvarázs területi pályázati program keretén belül a SZTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika újszülött osztálya számára egy Baby Crib Trolley gurítható bölcső beszerzését tette lehetővé.

Klinikánkon az egészséges újszülöttek részére szeretnénk biztosítani a családbarát ellátás feltételeit, hogy az édesanyák a nap 24 órájában együtt lehessenek a babájukkal, kihasználva a baba-mama szoros kontaktus és az igény szerinti szoptatás előnyeit.


IMG_3091


A 265 000 Ft értékű gurítható, fékezhető kocsijú, dönthető plexi bölcső az újszülöttek rooming-in elhelyezésekor nyújt nélkülözhetetlen segítséget.Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

TandFOA

A Szegedi Tudományegyetem szerzői ingyenesen publikálhatnak nyílt hozzáférésű cikkeket a Taylor & Francis kiadó folyóirataiban. Az előfizetői megállapodásnak köszönhetően az orvos és egészségügyi területen kutatók mellett a bölcsészet- és társadalomtudománnyal foglalkozó SZTE-s szakemberek nemzetközi láthatósága is növekedhet.