Megalakul a Magyar Demencia Társaság

Örömmel értesítjük az érdeklődőket, hogy a MOTESZ támogatásával megalakul a Magyar Demencia Társaság, melynek alakuló ülése 2018. június 19-én (kedden) 10 órakor lesz Budapesten az MTA KOKI épület földszinti előadótermében (Budapest VIII. kerület, 1083 Szigony utca 43.).

Várják az új tagok jelentkezését!


A tagfelvételi kérelemhez a - honlapunkon a címre kattintva elérhető - nyomtatványt töltse ki, és küldje vissza az alábbi email címre: zakane.seres.monika@med.u-szeged.hu


Prof. Dr. Kálmán János
az alakuló Magyar Demencia Társaság szervezője
tanszékvezető egyetemi tanár
Szegedi Tudományegyetem ÁOK SZAKK
Pszichiátriai Klinika


A tagfelvételi kérelem ide kattintva letölthető (pdf) >>

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

kiemelt_osztondij_2018

SZTE START néven új ösztöndíjprogramot indított a szegedi egyetem, mellyel azokat a tehetséges, végzős középiskolai diákokat kívánják támogatni, akik idén első helyen jelentkeztek az egyetem valamely képzésére. A program célja, hogy segítse az átmenetet a középfokú- és felsőoktatás között. Az ösztöndíjat pályázat útján lehet elnyerni, a jelentkezési határidő: 2018. július 11., a legjobb pályázók akár 100.000 forint egyszeri támogatásban részesülhetnek.

dr_sonkodi_sandor

Az ÁOK Tanári Testületének 2018. június 12-i ünnepi ülésén Dr. Sonkodi Sándor emeritus professzorunk Pro Facultate Medicinae díjat vehetett át karunk dékánjától. Gratulálunk!