Kutatói és Hallgatói Pitching Day

A Creative Accelerator és a Szegedi Tudományegyetem által 2018. június 12-én kerül megrendezésre a Kutatói és Hallgatói Pitching Day, melynek elsődleges célja, hogy az Egyetem aktív kutatási tevékenységgel rendelkező kutatói és kreatív hallgatói mélyebb betekintést nyerjenek a startupok világába, valamint lehetőséget biztosítson az ötletgazdáknak a projektjük bemutatására és potenciális befektetés szerzésére is.

A jelentkezéshez szükséges csatolt befektetési projektjavaslat kitöltéséhez a Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság támogatást nyújt, így kérjük a jelentkezési határidőt (2018. május 23. éjfél) tartani, hogy a kollegák kidolgozhassák a javaslatokat azok végső beadási határidejéig (2018. május 28. éjfél). A jelentkezéshez elegendő a csatolt projektjavaslat első három pontjának a kitöltése és megküldése


Befeketési projektjavaslat

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

Paint

Az SZTE ÁOK V. évfolyamos hallgatói május 10-én Szerenádra indultak a Jancsó kollégium elől. A gyülekezés képei Facebook oldalunkon megtekinthetők!

IMG_0561_2

2018. május 4-én, pénteken egész napos látogatást tett Szegeden Vytenis Andriukaitis, az Európai Unió egészségügyért és élelmiszerbiztonságért felelős biztosa. Látogatásának elsődleges célja az volt, hogy tájékozódjon a Szegedi Tudományegyetem Klinikai Központjában (SZTE KK) az úgy nevezett "ritka betegségekben" szenvedők ellátásáról (lásd keretes írásunkat) valamint, hogy milyen távlatai vannak az ún. európai referencia hálózat bővítésének.