IMG_8461_uj_szeles

Tanulmányutak SKILL képzésekre

2018. február és április között a szakterület vezető európai központjaiban nyílik lehetőség a legmagasabb szintű gyakorlati-oktatási tapasztalatszerzésre

Az EFOP 4.2.2. sz. pályázat célja az egészségügyi-felsőoktatási skills képzés fejlesztése. A pályázat támogatásával rövid, 2-3 napos külföldi tanulmányutakra nyílik lehetőség. 2018. február és április között a szakterület vezető európai központjainak látogatásait tervezzük, melyek során helyszíni lehetőség nyílik a legmagasabb szintű gyakorlati-oktatási tapasztalatszerzésre. Várjuk jelenlegi és leendő oktatóink jelentkezését, elsősorban a manuális szakirányok (szülészet-nőgyógyászat, sebészet), sürgősségi orvostan, aneszteziológia, gyermekgyógyászat klinikus kollégáinak jelentkezésére számítva. A rövid motivációs leveleket (munkakör, eddigi oktatási tevékenység, tapasztalat megjelölésével) a Sebészeti Műtéttani Intézet levelezési címére (office.expsur@med.u-szeged.hu) kérjük és várjuk 2018. január 25.-ig. Bővebb felvilágosítást, részletesebb tájékoztatást az 51-03 számon lehet kérni.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

TandFOA

A Szegedi Tudományegyetem szerzői ingyenesen publikálhatnak nyílt hozzáférésű cikkeket a Taylor & Francis kiadó folyóirataiban. Az előfizetői megállapodásnak köszönhetően az orvos és egészségügyi területen kutatók mellett a bölcsészet- és társadalomtudománnyal foglalkozó SZTE-s szakemberek nemzetközi láthatósága is növekedhet.