IMG_8461_uj_szeles

Tanulmányutak SKILL képzésekre

2018. február és április között a szakterület vezető európai központjaiban nyílik lehetőség a legmagasabb szintű gyakorlati-oktatási tapasztalatszerzésre

Az EFOP 4.2.2. sz. pályázat célja az egészségügyi-felsőoktatási skills képzés fejlesztése. A pályázat támogatásával rövid, 2-3 napos külföldi tanulmányutakra nyílik lehetőség. 2018. február és április között a szakterület vezető európai központjainak látogatásait tervezzük, melyek során helyszíni lehetőség nyílik a legmagasabb szintű gyakorlati-oktatási tapasztalatszerzésre. Várjuk jelenlegi és leendő oktatóink jelentkezését, elsősorban a manuális szakirányok (szülészet-nőgyógyászat, sebészet), sürgősségi orvostan, aneszteziológia, gyermekgyógyászat klinikus kollégáinak jelentkezésére számítva. A rövid motivációs leveleket (munkakör, eddigi oktatási tevékenység, tapasztalat megjelölésével) a Sebészeti Műtéttani Intézet levelezési címére (office.expsur@med.u-szeged.hu) kérjük és várjuk 2018. január 25.-ig. Bővebb felvilágosítást, részletesebb tájékoztatást az 51-03 számon lehet kérni.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

kemenylajos_certificate_330x330

Dr. Kemény Lajos, az SZTE Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika tanszékvezető egyetemi tanára 2018. november 30-án az International League of Dermatological Societies "ILDS Certificate of Appreciation for International Leadership" díjat vehette át.

Sepp

Karunkról Dr. Hortobágyi Tibor, az SZTE Patológiai Intézet tanszékvezető egyetemi docense és Dr. Sepp Róbert az SZTE II. sz. Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Központ egyetemi docense vált az MTA új doktorává. Gratulálunk!