IMG_8461_uj_szeles

Tanulmányutak SKILL képzésekre

2018. február és április között a szakterület vezető európai központjaiban nyílik lehetőség a legmagasabb szintű gyakorlati-oktatási tapasztalatszerzésre

Az EFOP 4.2.2. sz. pályázat célja az egészségügyi-felsőoktatási skills képzés fejlesztése. A pályázat támogatásával rövid, 2-3 napos külföldi tanulmányutakra nyílik lehetőség. 2018. február és április között a szakterület vezető európai központjainak látogatásait tervezzük, melyek során helyszíni lehetőség nyílik a legmagasabb szintű gyakorlati-oktatási tapasztalatszerzésre. Várjuk jelenlegi és leendő oktatóink jelentkezését, elsősorban a manuális szakirányok (szülészet-nőgyógyászat, sebészet), sürgősségi orvostan, aneszteziológia, gyermekgyógyászat klinikus kollégáinak jelentkezésére számítva. A rövid motivációs leveleket (munkakör, eddigi oktatási tevékenység, tapasztalat megjelölésével) a Sebészeti Műtéttani Intézet levelezési címére (office.expsur@med.u-szeged.hu) kérjük és várjuk 2018. január 25.-ig. Bővebb felvilágosítást, részletesebb tájékoztatást az 51-03 számon lehet kérni.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

kiemelt_osztondij_2018

SZTE START néven új ösztöndíjprogramot indított a szegedi egyetem, mellyel azokat a tehetséges, végzős középiskolai diákokat kívánják támogatni, akik idén első helyen jelentkeztek az egyetem valamely képzésére. A program célja, hogy segítse az átmenetet a középfokú- és felsőoktatás között. Az ösztöndíjat pályázat útján lehet elnyerni, a jelentkezési határidő: 2018. július 11., a legjobb pályázók akár 100.000 forint egyszeri támogatásban részesülhetnek.

dr_sonkodi_sandor

Az ÁOK Tanári Testületének 2018. június 12-i ünnepi ülésén Dr. Sonkodi Sándor emeritus professzorunk Pro Facultate Medicinae díjat vehetett át karunk dékánjától. Gratulálunk!