Közalkalmazottak idegen nyelvi készségeinek fejlesztése

A nyelvi képzésre az érintetteknek 2018. január 15-ig lehet jelentkezni

Az SZTE egyik stratégai célja, valamint az EFOP-3.4.3-16-2016-00014 azonosítójú nyertes pályázatának kiemelt célkitűzése a közalkalmazottak idegen nyelvi készségeinek fejlesztése a nemzetköziesítés hatékonyságának növelése érdekében, valamint a közalkalmazottaknak nyújtott képzési, átképzési és továbbképzési programok szervezése, az azokhoz való egyenlő hozzáférés segítése.

A pályázati program első ütemében a külföldi hallgatók tanulmányi illetve adminisztrációs ügyeivel foglalkozó és laboratóriumi gyakorlaton közreműködő nem oktató/kutató munkatársak nyelvi fejlesztésére kerül sor.

Ezen a linken található előzetes igényfelmérőt az érintett közalkalmazottaknak legkésőbb 2017. január 15-ig kell kitölteni, melyet egy szintfelmérő követ.

A nyelvi képzések 2018 februárjától indulnak, a képzés ingyenes, a program sikeres elvégzéséről a közalkalmazottak tanúsítványt kapnak. A tréningeket több nyelvi szinten, az igényfelmérés tükrében akár több nyelven is szervezzük, maximum 12 fős csoportlétszámokkal, 30 órás modulokban, melyek egymásra is építhetők. A csoportok összeállításakor figyelembe vesszük a közalkalmazottak aktuális nyelvi szintjét, melynek megállapítása érdekében szintfelmérő tesztet küldünk majd a jelentkezők részére. A nyelvi kurzusokat egyetemünk Idegennyelvi Kommunikációs Intézetének munkatársai tartják.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

kemenylajos_certificate_330x330

Dr. Kemény Lajos, az SZTE Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika tanszékvezető egyetemi tanára 2018. november 30-án az International League of Dermatological Societies "ILDS Certificate of Appreciation for International Leadership" díjat vehette át.

Sepp

Karunkról Dr. Hortobágyi Tibor, az SZTE Patológiai Intézet tanszékvezető egyetemi docense és Dr. Sepp Róbert az SZTE II. sz. Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Központ egyetemi docense vált az MTA új doktorává. Gratulálunk!