Felhívás a PEME XVI. Konferenciájára

Felhívás

a

Professzorok az Európai Magyarországért Egyesület

XVI. nemzetközi tudományos konferenciáján való részvételre

 

Megalakulásunk óta kiemelt küldetésünknek tekintjük a tudományos pályájukon elindult PhD-hallgatók, az azt tervező egyetemisták és a fiatal kutatók szakmai segítését. E célból az elmúlt években tizenöt nemzetközi tanácskozást szerveztünk és az azokon elhangzott előadásokat- tizenöt elektronikus könyvben – megjelentettük. (Ezek a PEME honlapján olvashatók).

A sikeres tudományos pálya megalapozását és a jövő vezető kutatói kinevelését ez alkalommal is támogatni kívánjuk azzal, hogy 2018. április 11-én (szerdán) nemzetközi tudományos konferenciát szervezünk a fiatal kutatók számára. Az elhangzott előadások alapján készült tanulmányokat (lektorált, ISBN számmal ellátott) elektronikus kötetben a konferencia után rövid idő múlva most is megjelentetetjük.

A résztvevőket a tudományos pályára való felkészülésben a szekció-elnökségek vezető kutatói szakmai tanácsaikkal, s a jövőre vonatkozó javaslataikkal is segítik a tanácskozás során. Mindezek mellett mentori kapcsolatok kiépítésére is lehetőséget kaphatnak a résztvevők.

E konferencián szívesen látjuk az összes hazai és határon túli fiatal magyar kutatót és doktori cselekményben részt vevő hallgatót, valamint a tudományos pályára készülő mesterszakos diákokat is.

A tervezett tanácskozásra Budapesten, a Villányi út 11-13. alatti konferenciaközpontban

2018. április 11-én /szerdán/ 10-17 óra között kerül sor.

A részletes felhívás ide kattintva letölthető (pdf) >>

A jelentkezési lap ide kattintva letölthető (docx) >>

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

kemenylajos_certificate_330x330

Dr. Kemény Lajos, az SZTE Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika tanszékvezető egyetemi tanára 2018. november 30-án az International League of Dermatological Societies "ILDS Certificate of Appreciation for International Leadership" díjat vehette át.

Sepp

Karunkról Dr. Hortobágyi Tibor, az SZTE Patológiai Intézet tanszékvezető egyetemi docense és Dr. Sepp Róbert az SZTE II. sz. Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Központ egyetemi docense vált az MTA új doktorává. Gratulálunk!