AOK_tanevnyito

ÁOK tanévnyitó díszelőadás

Dr. Jean-Marc Cavaillon, a párizsi Pasteur Intézet professzorának angol nyelvű előadása nyitja meg a tanévet

Az elmúlt tanévekben megteremtett hagyomány folytatásaként 2018. szeptember 4-én (kedden) 10:00 órai kezdettel a József Attila Tanulmányi és Információs Központ Kongresszusi termében kerül sor Prof. Dr. Jean-Marc Cavaillon, a párizsi Pasteur Intézet profeszorának angol nyelvű tanévnyitó előadására a Semmelweis emlékévhez kapcsolódóanSepsis: an old disease and a new WHO global health priority - The legacy of Ignaz Semmelweis” címmel.

A rendezvényre szeretettel várjuk minden érdeklődő oktatónkat és hallgatóinkat, különös tekintettel a frissen felvett első évesekre!

A résztvevő hallgatóknak az évfolyami órarendben szereplő előadásokról/gyakorlatokról való távolmaradást igazoltnak tekintjük. Ehhez az előadás kezdete előtt a helyszínen jelenléti ív aláírása szükséges.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

SZTE_RH_tulipan

Az Egyetemi Tavasz a Szegedi Tudományegyetem hagyományos, tavaszi rendezvénysorozata, melyet az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság Kulturális Iroda szervez immár tizenhatodik alkalommal. Április 11. és május 17. között 80 helyszínen közel 300 program közül válogathat a közönség.

IMG_1409

Az SZTE Egyetemi Tavasz programsorozat nyitóeseményeként Reumatológia Magyarországon címmel orvostörténeti vándorkiállítás nyílt a Magyar Reumatológusok Egyesülete fennállásának 90. évfordulója alkalmából az SZTE Általános Orvostudományi Kar oktatási központjában.