EU_biztos_zaszlo

Szegeden az EU egészségügyi és élelmiszerbiztonsági biztosa

2018. május 4-én "Citizen Dialogue"-ot tart a szegedi polgárok számára Vytenis Andiukaitis EU biztos az európai egészségügyi politikáról, az európai referenciahálózatról és az európai integráció jövőjéről.

Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete, az SZTE Általános Orvostudományi Kara és a Europe Direct Szegedi Irodája 2018. május 4-én 13 órai kezdettel az MTA SZAB Székházban rendezi meg Vytenis Andiukaitis, az EU egészségügyi és élelmiszerbiztonsági biztosának "Citizen Dialogue" című találkozóját. A rendezvényt Prof. Dr. Bari Ferenc, az SZTE ÁOK dékánja nyitja meg.

A regisztráció 12,30-kor kezdődik a helyszínen.

Tisztelettel várunk minden érdeklődőt!

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

Paint

Az SZTE ÁOK V. évfolyamos hallgatói május 10-én Szerenádra indultak a Jancsó kollégium elől. A gyülekezés képei Facebook oldalunkon megtekinthetők!

IMG_0561_2

2018. május 4-én, pénteken egész napos látogatást tett Szegeden Vytenis Andriukaitis, az Európai Unió egészségügyért és élelmiszerbiztonságért felelős biztosa. Látogatásának elsődleges célja az volt, hogy tájékozódjon a Szegedi Tudományegyetem Klinikai Központjában (SZTE KK) az úgy nevezett "ritka betegségekben" szenvedők ellátásáról (lásd keretes írásunkat) valamint, hogy milyen távlatai vannak az ún. európai referencia hálózat bővítésének.