ICE_kiemelt

7th International Cultural Evening 2018

2018. április 14-én a Szeged Városi Sportcsarnokban rendezték meg a 7. Nemzetközi Kulturális Estet az SZTE-n.

11 nemzet hallgatói mutatták be produkciójukat, melyek után joggal csattant fel viharos taps a színültig megtelt csarnokban.

A rendezvény rendkívül élvezetes és szemléletes módon mutatta be egyetemünk multikulturális közösségét és békés egymás mellett élését. A színpadi bemutatók után a sportcsarnok küzdőterén felsorakozott nemzeti standokon lehet belekóstolni a tradicionális nemzeti konyhák kulináris kínálatába.

Egyelőre csak néhány képpel szeretnénk felvillantani a hangulatot, a további képek és videos bemutatók a későbbiekben tekinthetők meg.


Képgaléria >>

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

kiemelt_osztondij_2018

SZTE START néven új ösztöndíjprogramot indított a szegedi egyetem, mellyel azokat a tehetséges, végzős középiskolai diákokat kívánják támogatni, akik idén első helyen jelentkeztek az egyetem valamely képzésére. A program célja, hogy segítse az átmenetet a középfokú- és felsőoktatás között. Az ösztöndíjat pályázat útján lehet elnyerni, a jelentkezési határidő: 2018. július 11., a legjobb pályázók akár 100.000 forint egyszeri támogatásban részesülhetnek.

dr_sonkodi_sandor

Az ÁOK Tanári Testületének 2018. június 12-i ünnepi ülésén Dr. Sonkodi Sándor emeritus professzorunk Pro Facultate Medicinae díjat vehetett át karunk dékánjától. Gratulálunk!