ICE_kiemelt

7th International Cultural Evening 2018

2018. április 14-én a Szeged Városi Sportcsarnokban rendezték meg a 7. Nemzetközi Kulturális Estet az SZTE-n.

11 nemzet hallgatói mutatták be produkciójukat, melyek után joggal csattant fel viharos taps a színültig megtelt csarnokban.

A rendezvény rendkívül élvezetes és szemléletes módon mutatta be egyetemünk multikulturális közösségét és békés egymás mellett élését. A színpadi bemutatók után a sportcsarnok küzdőterén felsorakozott nemzeti standokon lehet belekóstolni a tradicionális nemzeti konyhák kulináris kínálatába.

Egyelőre csak néhány képpel szeretnénk felvillantani a hangulatot, a további képek és videos bemutatók a későbbiekben tekinthetők meg.


Képgaléria >>

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

kiemelt_FOG-alapkoletetel

Több mint 1 milliárd forint kormányzati támogatásból újul meg a szegedi Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika. Az új épületszárnyban nyugat-európai színvonalú ambulancia, modern műtők és kétágyas kórtermek kapnak helyet. A kivitelezési munkálatokat a magyarországi építési piac egyik meghatározó társasága, a szegedi KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. végzi. Az új szárny alapkövét június 11-én helyezték el a klinika mögötti területen.

Latos_Melinda

Dr. Látos Melinda, az SZTE ÁOK Sebészeti Klinika munkatársa kapta "Az év fiatal tehetséges kutatója" címet, egyben ő tartotta idén a Magyar Pszichológiai Társaság XXVIII. Nagygyűlésén a Kulcsár Zsuzsanna emlékelőadást. Gratulálunk!