prof_gareth_williams

Tanévnyitó előadás Professzor Gareth Williamsszel

2017. szeptember 6-án (szerdán) 14 órai kezdettel a József Attila Tanulmányi és Információs Központ Kongresszusi termében kerül sor Gareth Williams, a bristoli egyetem professzora tanévnyitó előadára.

Az előadás címe: „Poliomyelitis - and why you need to know about a disease that will be extinct before you become doctors”.


A rendezvényre szeretettel várjuk minden érdeklődő oktatónkat és hallgatónkat! A résztvevő hallgatóknak az évfolyami órarendben szereplő előadásokról/ gyakorlatokról való távolmaradást igazoltnak tekintjük. Ehhez az előadás helyszínén jelenléti ív aláírása szükséges.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

SBO_kiemelt

2017. szeptember 22-én 12 órai kezdettel a szegedi Huszár Mátyás rakparton, az Európai Unió Közlekedésmentes Napjának keretein belül Újraélesztési Rekord Kísérletre kerül sor az SZTE SZAKK Sürgősségi Betegellátó Osztály szervezésében.

Buffalo_kiemelt

Szepes Borbála VI.éves, Sófi és Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjas, OTDK I. helyezett medikusunk az HMAA (Hungarian American Medical Association) ösztöndíját is elnyerte, így közel 3 hónapot tölt el az Egyesült Államokban.