prof_gareth_williams

Tanévnyitó előadás Professzor Gareth Williamsszel

2017. szeptember 6-án (szerdán) 14 órai kezdettel a József Attila Tanulmányi és Információs Központ Kongresszusi termében kerül sor Gareth Williams, a bristoli egyetem professzora tanévnyitó előadára.

Az előadás címe: „Poliomyelitis - and why you need to know about a disease that will be extinct before you become doctors”.


A rendezvényre szeretettel várjuk minden érdeklődő oktatónkat és hallgatónkat! A résztvevő hallgatóknak az évfolyami órarendben szereplő előadásokról/ gyakorlatokról való távolmaradást igazoltnak tekintjük. Ehhez az előadás helyszínén jelenléti ív aláírása szükséges.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

kiemelt_osztondij_2018

SZTE START néven új ösztöndíjprogramot indított a szegedi egyetem, mellyel azokat a tehetséges, végzős középiskolai diákokat kívánják támogatni, akik idén első helyen jelentkeztek az egyetem valamely képzésére. A program célja, hogy segítse az átmenetet a középfokú- és felsőoktatás között. Az ösztöndíjat pályázat útján lehet elnyerni, a jelentkezési határidő: 2018. július 11., a legjobb pályázók akár 100.000 forint egyszeri támogatásban részesülhetnek.

dr_sonkodi_sandor

Az ÁOK Tanári Testületének 2018. június 12-i ünnepi ülésén Dr. Sonkodi Sándor emeritus professzorunk Pro Facultate Medicinae díjat vehetett át karunk dékánjától. Gratulálunk!