mentor_cover

Ebben a félévben is indul az SZTE Alma Mater ALUMNI MENTORPROGRAMJA

A 4 hónapig tartó program keretein belül – 2017. október 4 – 2018. január 31. - a résztvevő hallgatók volt SZTE-s szakemberekhez jelentkezhetnek.

A 4 hónapig tartó program keretein belül – 2017. október 4 – 2018. január 31. - a résztvevő hallgatók volt SZTE-s szakemberekhez jelentkezhetnek. A kiválasztott hallgatóknak az őszi szemeszterben lehetőségük nyílik a személyes kapcsolatfelvétel mellett, egy adott szakmai terület, illetve a cégen belüli karrierlehetőségek megismerésére a mentorok segítségével.


A program azzal a céllal jött létre, hogy segítséget nyújtson a munkaerőpiacon elhelyezkedett SZTE-s alumnik és a jelenlegi hallgatók közötti kapcsolatfelvételben, ezáltal is átadva a mentorok tapasztalatait, szakmai tudását a mentoráltaknak, aminek köszönhetően a hallgatók reális szakmai képet alakíthatnak ki, és kipróbálhatják az elméletben megtanultakat a gyakorlatban is.


Az Alumni Mentorprogram előnye, hogy rugalmasabb, mint egy szakmai gyakorlat, kevesebb időt vesz igénybe, mégis a networking mellett rálátást biztosít egy adott szakmára a mentorokon keresztül.

Mindemellett a hallgatóknak lehetősége nyílik arra, hogy a jövőben elképzelt munkahelyhez közelebb kerülhessenek, vagy akár a gyakorlati hely vagy munkahelyválasztásban segítséget kapjanak.


A 2014 óta működő program visszajelzései alapján a mentoráltak több mint 90 % elégedett a programmal.


Részletek:


2017/2018-as tanév I. félévének mentori felhívásai:

https://www.sztealmamater.hu/contents/elindult-a-jelentkezes-az-oszi-felevre


Mentorok bemutatkozásai:

https://www.sztealmamater.hu/contents/elindult-a-jelentkezes-az-oszi-felevre-galeriaja

 

Mentorált hallgatóink véleménye:

https://www.sztealmamater.hu/contents/mentoralt-hallgatoink-mondtak


Jelentkezés módja:

önéletrajz és a kitöltött jelentkezési lap elküldésével az info@sztealmamater.hu vagy az iroda@sztealmamater.hu e-mail címre( e-mail tárgyaként az „Alumni mentorprogram – illetve a kiválasztott mentor neve szerepeljen),vagy személyesen leadva az SZTE Alma Mater irodában:Szeged, Honvéd tér 6., 33-as iroda

 

Határidő: 2017. szeptember 22. 12.00.

2. kör jelentkezési határidők: fennmaradt helyekre pótjelentkezés: szeptember 28. 12.00


További információk:

SZTE Alma Mater mentorprogram:

Mivel jár a mentorprogram, mik a teendők

Tíz tipp a sikeres mentor-tanítvány kapcsolathoz


Elérhetőség:

info@sztealmamater.hu

iroda@sztealmamater.hu

www.sztealmamater.hu

Telefon: 62/546775, 70/4591795

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

kemenylajos_certificate_330x330

Dr. Kemény Lajos, az SZTE Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika tanszékvezető egyetemi tanára 2018. november 30-án az International League of Dermatological Societies "ILDS Certificate of Appreciation for International Leadership" díjat vehette át.

Sepp

Karunkról Dr. Hortobágyi Tibor, az SZTE Patológiai Intézet tanszékvezető egyetemi docense és Dr. Sepp Róbert az SZTE II. sz. Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Központ egyetemi docense vált az MTA új doktorává. Gratulálunk!