prof_dr_papp_gyula

Dr. Papp Gyula emeritus professzor kardiológus kitüntetést kapott

Dr. Papp Gyula professzor emeritus, akadémikus 80. születésnapjának megünneplésére munkatársai körében, az SZTE ÁOK Farmakológiai Intézetében került sor 2017. augusztus 29-én.

Az ünnepeltet, aki a Magyar Kardiológusok Társaságának örökös tiszteletbeli elnöke, már május 11-én, Balatonfüreden, a Társaság ezévi Tudományos Kongresszusán is köszöntötték, ahol átvette a kardiológusok újonnan alapított legnagyobb kitüntetését: a Nagy Érmet a Lánccal.

Gratulálunk!

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

kiemelt_osztondij_2018

SZTE START néven új ösztöndíjprogramot indított a szegedi egyetem, mellyel azokat a tehetséges, végzős középiskolai diákokat kívánják támogatni, akik idén első helyen jelentkeztek az egyetem valamely képzésére. A program célja, hogy segítse az átmenetet a középfokú- és felsőoktatás között. Az ösztöndíjat pályázat útján lehet elnyerni, a jelentkezési határidő: 2018. július 11., a legjobb pályázók akár 100.000 forint egyszeri támogatásban részesülhetnek.

dr_sonkodi_sandor

Az ÁOK Tanári Testületének 2018. június 12-i ünnepi ülésén Dr. Sonkodi Sándor emeritus professzorunk Pro Facultate Medicinae díjat vehetett át karunk dékánjától. Gratulálunk!