Dr_Csanadi_Lajosne

Mély fájdalommal tudatjuk , hogy Dr. Csanádi Lajosné Klinikai Központunk volt egyetemi főnővére 2017. október 11-én hosszan tartó betegség után örökre itt hagyott Bennünket.

Dr. Csanádi Lajosné 1971. július 1. óta dolgozott az Egyetemen röntgenasszisztensi munkakörben, majd 1975-től vezető asszisztensi kinevezést kapott a Radiológiai Klinikán. Kivételesen magas színvonalú szakmai felkészültségére való tekintettel 1988. december 1-től 2013. december 31-ig a Szegedi Orvostudományi Egyetemen egyetemi főnővéri kinevezést nyert.

Kiváló vezetői magatartását a közösség formálása, aktivizálása, összefogása jellemezte.

Megteremtette az ápolás elismertségét, kiemelt hangsúlyt fektetett a mindenkori szakmai oktatás szervezésére és annak gyakorlati megvalósítására. A Klinikai Központ több száz szakdolgozója szerzett szakirányú végzettséget az általa szervezett képzéseken – melyet úgy valósított meg, hogy felvállalta a képzések országos kiterjesztését és így lehetővé tette, hogy a Klinikai Központ szakdolgozói tandíjmentesen szerezhessenek szakirányú végzettséget. A különböző képzési programok alkalmazásával képessé tette a résztvevőket egy olyan hatékony munkára, mely a változó környezeti feltételek mellett is magas színvonalú betegellátást biztosított a Klinikai Központban ellátott betegek számára.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

kemenylajos_certificate_330x330

Dr. Kemény Lajos, az SZTE Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika tanszékvezető egyetemi tanára 2018. november 30-án az International League of Dermatological Societies "ILDS Certificate of Appreciation for International Leadership" díjat vehette át.

Sepp

Karunkról Dr. Hortobágyi Tibor, az SZTE Patológiai Intézet tanszékvezető egyetemi docense és Dr. Sepp Róbert az SZTE II. sz. Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Központ egyetemi docense vált az MTA új doktorává. Gratulálunk!