pro_scientia_kiemelt

Pro Scientia Aranyérmeseket és Mestertanárokat köszöntöttek az MTA-n

Az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT) az MTA székházában adta át a Pro Scientia Aranyérmeket.

Az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT) az MTA székházában adta át a Pro Scientia Aranyérmeket az OTDK-n kiemelkedő teljesítményt nyújtó hallgatóknak, valamint a Mestertanár Aranyérmeket, a kiemelkedő témavezetői és tudományos diákköri szervezői munkát végző oktatóknak. A díjazottak között több szegedi egyetemi polgárt is köszöntöttek.


Pro_Scientia_1


A kitüntetést megalapítása óta minden alkalommal az Országos Tudományos Diákköri Tanács elnöke a Magyar Tudományos Akadémia elnökével közösen adja át. 2017-ben Pro Scientia Aranyérmet vehetett át Vigh Edit az Általános Orvostudományi Kar hallgatója.

 

Mestertanár Aranyérem kitüntetésben részesült Dr. Babik Barna az SZTE ÁOK egyetemi tanára, intézetvezető helyettes és Dr. Nagy László, az SZTE ÁOK egyetemi docense.

 

Gratulálunk!

 

Forrás: SZTEinfo


Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

pontottparti_szeged_2018

Szegeden is lesz Pont Ott Parti július 25-én, vagyis a felvételi ponthatárhúzás napján. A 2018-as felvételi ponthatárok kihirdetését együtt várhatják a Szegedi Tudományegyetemre jelentkezők a Dugonics téren.

avatas_kituntetesek

Az Általános Orvostudományi Kar Tanácsa díjat alapított azon külső személyeknek, oktató-kutatóknak, akik kiemelkedő munkásságukkal hozzájárultak a Kar oktató és tudományos tevékenységéhez.