Apathy_Istvan_Emlekerem_kiemelt

Apáthy István Emlékérem és Jutalomdíj

Tisztelt TDK Hallgatók!


Ezúton is köszönjük, hogy részt vettek a 2017. évi SZTE ÁOK Tudományos Diákköri Konferencián és értékes munkájukkal hozzájárultak a rendezvény sikeréhez. A konferenciát követően néhány fontos információt ajánlunk figyelmükbe:

1. 2017. december 20-i határidővel van lehetőség Apáthy István Emlékérem és Jutalomdíj pályázat beadására. A díj azon hallgató példamutató tanulmányi munkájának elismerésére szolgál, aki a kötelező tananyag elsajátításán túl folyamatos és kiemelkedően eredményes tudományos diákköri tevékenységet is végzett. További információ és adatlap (mely tartalmazza a részletesebb tudnivalókat is a pályázatról) az alábbi honlapon érhető el >>

2. Lehetőségük van TDK pályamunka beadására, melyhez kreditpontok rendelhetők és/vagy szakdolgozatként (diplomamunkaként) elfogadható, illetve pénzdíjjal jutalmazható. A pályamunka negyedévenkénti beadási határideje szeptember 30., december 31., március 31 és június 30 (vagy az ezeket megelőző munkanap). A pályamunkával kapcsolatos további információ az SZTE ÁOK TDK honlapon található >>

3. A TDK konferencia díjai a zsűri összpontszámai alapján kerültek kiosztásra. A tagozataikban elért részpontszámok összesítése folyamatban van. Ennek végeztével értesítéssel leszünk a részletes eredmények közzétételéről.

4. A pénzdíjak átutalására előreláthatólag csak jövő évben kerül sor.

A konferenciával kapcsolatos észrevételeiket (legyen az akár pozitív, akár negatív) szívesen vesszük.


Dr. Rakonczay Zoltán, SZTE ÁOK TDK Tanács elnök
Dr. Peták Ferenc, SZTE ÁOK TDK Tanács titkár

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

kiemelt_osztondij_2018

SZTE START néven új ösztöndíjprogramot indított a szegedi egyetem, mellyel azokat a tehetséges, végzős középiskolai diákokat kívánják támogatni, akik idén első helyen jelentkeztek az egyetem valamely képzésére. A program célja, hogy segítse az átmenetet a középfokú- és felsőoktatás között. Az ösztöndíjat pályázat útján lehet elnyerni, a jelentkezési határidő: 2018. július 11., a legjobb pályázók akár 100.000 forint egyszeri támogatásban részesülhetnek.

dr_sonkodi_sandor

Az ÁOK Tanári Testületének 2018. június 12-i ünnepi ülésén Dr. Sonkodi Sándor emeritus professzorunk Pro Facultate Medicinae díjat vehetett át karunk dékánjától. Gratulálunk!