TIK

SZTE Tavaszi Állásbörze

Március 29-én rekordszámú kiállítóval rendezi meg az SZTE Karrier Iroda az SZTE Tavaszi Állásbörzét a Tanulmányi és Információs Központban.

Az esemény a Dél-Alföld legnagyobb álláskeresési fórumává nőtte ki magát, ahol alkalom nyílik a személyes, kétoldalú kommunikációra a résztvevő cégek és a hallgatók között, emellett értékes kapcsolatteremtési lehetőséget nyújt az Egyetem, valamint az egyes karok, tanszékek képviselőinek is.


Kiállító partnereink részéről évről évre növekvő igényt tapasztalunk arra, hogy egyetemi kapcsolatrendszerüket az Állásbörzén is építhessék.


A tavaszi rendezvény közel 70 céggel, mintegy 150 állásajánlattal várja látogatóit: helyi, regionális és országos cégek; kis- és középvállalkozások, multinacionális vállalatok. Fontos kiemelni, hogy a versenyszféra mellett a civil szervezetek is képviseltethetik magukat az Állásbörzén.


Az SZTE Karrier Iroda egész évben változatos gyakorlati- és álláslehetőségekkel, illetve tanácsadásokkal várja a hallgatókat, ezekről honlapunkon tájékozódhat bővebben (www.sztekarrier.hu).


Bolgár Zsolt, ügyvezető és a szervezők


Kiállító cégek listája (docx) >>

Programok (docx) >>

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

IMG_2630

Közzétette 2021-es felsőoktatási rangsorát a Figyelő. Az intézményi abszolút rangsorban az SZTE a legjobb vidéki egyetem, miközben a képzésterületi listán az első helyen áll az SZTE Általános Orvostudományi Kar.

Screenshot_2020-11-24_Scientific_Reports

A sclerosis multiplex, és a ritka betegségnek számító Guillain-Barré-szindróma kórlefolyásának követését és megbízhatóbb prognózisát is segítheti az SZTE Neurológiai Klinika és az SZBK Lipidomikai Csoport közös transzlációs kutatása, melynek eredményeiről a rangos Scientific Reports tudományos folyóiratban számoltak be.