tehetsegprogram_logo2

Nemzeti Tehetség Program pályázati kiírások

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által 2017. április 20. napi beadási dátummal meghirdette a Nemzeti Tehetség Program pályázati kiírásait, melynek rövid összefoglaló anyaga - pályázati cél, támogatható tevékenységek, támogatási összeg tartalommal – ide kattintva letölthető (xlsx) >>


Amennyiben a pályázati kiírásra vonatkozó rövid összefoglaló alapján pályázatot kívánnak benyújtani, úgy a pályázati felhívás részletes tartalmáról ide kattintva tudnak tájékozódni >>


A pályázatok benyújtása elektronikusan, az EPER felületen keresztül történhet, melynek használatára vonatkozóan szintén részletes információt tartalmaz a konkrét felhívás részét képező pályázati útmutató.

 

Az SZTE Pályázati Iroda a pályázat benyújtását a pályázathoz kötelezően csatolandó dokumentumok biztosításán keresztül is segíti. Ahhoz, hogy a dokumentumok a pályázattal közvetlenül foglalkozó kollégákhoz megfelelő időben eljuthassanak, kérjük, hogy legyen szíves a Dékáni Hivatal vezető munkatársain keresztül 2017. április 3-ig e-mailben a project@rekt.szte.hu címünkre visszajelezni, hogy melyik kiírásra szeretnének pályázni, valamint a pályázat kapcsán ki lesz a kapcsolattartó személy.


SZTE Pályázati Iroda

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

IMG_2630

Közzétette 2021-es felsőoktatási rangsorát a Figyelő. Az intézményi abszolút rangsorban az SZTE a legjobb vidéki egyetem, miközben a képzésterületi listán az első helyen áll az SZTE Általános Orvostudományi Kar.

Screenshot_2020-11-24_Scientific_Reports

A sclerosis multiplex, és a ritka betegségnek számító Guillain-Barré-szindróma kórlefolyásának követését és megbízhatóbb prognózisát is segítheti az SZTE Neurológiai Klinika és az SZBK Lipidomikai Csoport közös transzlációs kutatása, melynek eredményeiről a rangos Scientific Reports tudományos folyóiratban számoltak be.