tovabbkepzes_1170x431

Még lehet jelentkezni a nemzetközi gyógyszerfejlesztési szakirányú továbbképzés májusi moduljára

A nyolc modulból felépülő posztgraduális nemzetközi gyógyszerfejlesztési szakirányú továbbképzés harmadik kurzusának 8. moduljára május 11-14. között kerül sor a Semmelweis Egyetemen, a Farmakológiai és Farmakoterápiás Intézet keretében működő Cooperative European Development Course (CEMDC) szervezésében, Budapesten. (OH-FHF/1617-2/2009).

Téma: GENERIC, BIOSIMILAR & NON-BIOLOGICAl SIMILAR MEDICINAL PRODUCTS

 

A tanfolyam célja olyan szakemberek képzése, akik képesek áttekinteni a gyógyszerfejlesztés komplex folyamatát a molekulától a gyógyszerpiacig és az egészségügyi felhasználásig. A tanfolyam hallgatói a megszerzett tudást eredményesen tudják alkalmazni ipari gyógyszerfejlesztésben, továbbá gyógyszer-szabályozási területen, illetve klinikai gyógyszervizsgáló központokban. A programot hazai és nemzetközi vezető akadémiai és ipari szakértők oktatják.

 

A CEMDC moduljait a Doktori Iskola hallgatói díjmentesen látogathatják. (Egy modul esetén 1, két modul esetén 3 kredit szerezhető.)

 

A negyedik kurzus 2017 őszén indult. A kurzusra olyan orvosi, gyógyszerészi, illetve mesterfokú természettudományi képzettséggel rendelkezők jelentkezhetnek, akik megfelelő angoltudással rendelkeznek.

További információ a CEMDC honlapján található >>

 

Dr. Kerpel-Fronius Sándor

oktatási igazgató - CEMDC

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

IMG_2630

Közzétette 2021-es felsőoktatási rangsorát a Figyelő. Az intézményi abszolút rangsorban az SZTE a legjobb vidéki egyetem, miközben a képzésterületi listán az első helyen áll az SZTE Általános Orvostudományi Kar.

Screenshot_2020-11-24_Scientific_Reports

A sclerosis multiplex, és a ritka betegségnek számító Guillain-Barré-szindróma kórlefolyásának követését és megbízhatóbb prognózisát is segítheti az SZTE Neurológiai Klinika és az SZBK Lipidomikai Csoport közös transzlációs kutatása, melynek eredményeiről a rangos Scientific Reports tudományos folyóiratban számoltak be.