golyatabor_kiemelt

Gólyatábor 2017

Az SZTE Általános Orvostudományi Kar, a Gyógyszerésztudományi Kar és a Fogorvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzatainak közös szervezésével idén is megrendezésre kerül a SZOTE Gólyatábor!

A tábor 2017. augusztus 17–21. között (csütörtök-hétfő), BALATONAKALIN, a Gyermek és Ifjúsági Táborban kerül megrendezésre .

 

Az szállás 6 fős, fürdőszobás, faház jellegű lakosztályokban lesz, valamint a napi három étkezést a tábor biztosítja számunkra.

 

Ágyneműt nem kapunk a helyszínen, így azt hozni kell!

 

A tábori jelentkezéseket az átutalások sorrendjében fogadjuk el 2017. július 26. és augusztus 12. között. Jelentkezni a www.golyatabor.hu oldalon történő regisztráció után lehetséges.A részletes tájékoztató ide kattintva letölthető (pdf) >>

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

SBO_kiemelt

2017. szeptember 22-én 12 órai kezdettel a szegedi Huszár Mátyás rakparton, az Európai Unió Közlekedésmentes Napjának keretein belül Újraélesztési Rekord Kísérletre kerül sor az SZTE SZAKK Sürgősségi Betegellátó Osztály szervezésében.

Buffalo_kiemelt

Szepes Borbála VI.éves, Sófi és Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjas, OTDK I. helyezett medikusunk az HMAA (Hungarian American Medical Association) ösztöndíját is elnyerte, így közel 3 hónapot tölt el az Egyesült Államokban.