golyatabor_kiemelt

Gólyatábor 2017

Az SZTE Általános Orvostudományi Kar, a Gyógyszerésztudományi Kar és a Fogorvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzatainak közös szervezésével idén is megrendezésre kerül a SZOTE Gólyatábor!

A tábor 2017. augusztus 17–21. között (csütörtök-hétfő), BALATONAKALIN, a Gyermek és Ifjúsági Táborban kerül megrendezésre .

 

Az szállás 6 fős, fürdőszobás, faház jellegű lakosztályokban lesz, valamint a napi három étkezést a tábor biztosítja számunkra.

 

Ágyneműt nem kapunk a helyszínen, így azt hozni kell!

 

A tábori jelentkezéseket az átutalások sorrendjében fogadjuk el 2017. július 26. és augusztus 12. között. Jelentkezni a www.golyatabor.hu oldalon történő regisztráció után lehetséges.A részletes tájékoztató ide kattintva letölthető (pdf) >>

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

kancellar_nyito

Egy épületbe kerülhet 2019 végére a Szegedi Tudományegyetem klinikai központjának gyermek és felnőtt infektológiai ellátása. A fertőző betegekkel foglalkozó, egyetemi tanszékként is működő, a járványügyi intézményekkel együttműködő SZTE Infektológiai Központot a Déli Klinikaparkban alakítják ki. A kormányzati támogatással megvalósuló fejlesztés hátteréről dr. Fendler Juditot, az SZTE kancellárját kérdeztük.