Új pályázati konstrukciók és megnövelt keretösszegek a felfedező kutatások ösztönzéséért

Az új pályázati konstrukciók (FK_17, K_17 és NN_17, ANN_17, SNN_17 kutatási témapályázatok – volt OTKA pályázatok) felhívásai a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal honlapján érhetőek el (felhívások főbb jellemzői, beadási határidők stb.).

Az egyes konstrukciók linkjére kattintva a megjelenő honlap jobb oldalán találhatóak a konstrukciók pályázásához tartozó egyes pályázati felhívások, valamint a pályázati útmutató (a megfelelő pályázáshoz mindkettő ismeret szükséges), illetve a szükséges dokumentumokat tartalmazó pályázati csomag.

 

Kérem, a pályázni szándékozó kollégák az egyes pályázati felhívásokat és a pályázati útmutatót figyelmesen elolvasni szíveskedjenek. Kérem, a pályázást mérlegelve szíveskedjenek azt is figyelembe venni, hogy a pályázatokban való szerepvállalás beleszámít az FTE-értékbe („kutatóév-egyenérték” vagy „kutatói időráfordítás”: Full Time Equivalent - a pályázati útmutatóban a 4.5 pont), ezért szíveskedjenek mérlegelni a más kutatási projektekben (pl. GINOP) vállalt szerepeket, FTE-értékeket is!


A fenti konstrukciókkal kapcsolatban felmerülő adminisztratív kérdések esetén a központi kapcsolattartási (intézményi adminisztrátori) feladatokat a Pályázati Iroda munkatársa, Karizs Szilvia látja el (e-mail: karizs.szilvia@rekt.szte.hu , tel. 62-54-4843).

 

Az on-line felületen feltöltött költségtervek áttekintését, ellenőrzését a GSZ Pályázatkezelői Iroda munkatársai végzik folyamatosan.


Esetlegesen felmerülő előzetes pénzügyi kérdésekben Regdon Tímeához fordulhatnak (e-mail: aranyne.regdon.timea@gmf.u-szeged.hu, tel. 62-54-4842).


További - esetlegesen felmerülő - előzőek körébe nem sorolható kutatói kérdések esetén Dr. Mátyás Dénes a Minőségfejlesztési és Stratégiai Igazgatóság referense áll rendelkezésükre: matyas.denes@rekt.szte.hu, +36 62 546 598

 

Prof. Dr. Kemény Lajos

rektorhelyettes

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

271850904_6791812060891589_5121175817267060750_n

Ünnepélyes keretek között átadták az SZTE Igazságügyi Orvostani Intézet felújított bonctermét - a helyiség rekonstrukciója az SZTE Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar anyagi támogatásnak köszönhetően valósult meg.

Csernay_1170

Dr. Csernay Lászlónak, egyetemünk professzor emeritusának 90. születésnapja alkalmából Prof. Dr. Lázár György dékán a SZAOK Emlékérmét adományozta. Gratulálunk!