Nevtelen

Újévi Köszöntő - 2018. január 6. Nagyszínház

Az Általános Orvostudományi Kar hagyományos Újévi Köszöntő rendezvényére a Szegedi Nemzeti Színházban 2018. január 6-án szombaton 18.30 órakor a Szegedi Szimfonikus Zenekar Újévi Koncertje keretében kerül sor.

Az első részben idősebb és ifjabb Johann Strauss polkái, keringői hangzanak el. A második részben világslágereken alapuló, kiváló hangszerelésű zenedarabok – film- és tánczene részletek, operett betétdalok – lesznek.Kérjük, hogy 2017. december 15-ig szíveskedjenek az Intézetek/Klinikák tényleges jegyigényét megküldeni a Dékáni Hivatal Titkárságára (office.aokdh@med.u-szeged.hu).

A jegyek 2017. január 2-ától vehetők át a Dékáni Hivatal Titkárságán (Tisza Lajos krt. 109., I. emelet), kedd-csütörtök 8-16 óra, pénteken 8-13.30 óra között.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

pontottparti_szeged_2018

Szegeden is lesz Pont Ott Parti július 25-én, vagyis a felvételi ponthatárhúzás napján. A 2018-as felvételi ponthatárok kihirdetését együtt várhatják a Szegedi Tudományegyetemre jelentkezők a Dugonics téren.

avatas_kituntetesek

Az Általános Orvostudományi Kar Tanácsa díjat alapított azon külső személyeknek, oktató-kutatóknak, akik kiemelkedő munkásságukkal hozzájárultak a Kar oktató és tudományos tevékenységéhez.