Jancso_Miklos

Jancsó Miklós Emlékünnepség

Az SZTE Általános Orvostudományi Kara tisztelettel meghívja Önt 2017. április 27-én (csütörtökön) 15.00 órai kezdettel a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ tanácstermében (Szeged, Tisza L. krt.107. I. e. jobbra) tartandó Jancsó Miklós Emlékünnepségére Az ülést megnyitja: Prof. Dr. Bari Ferenc, orvoskari dékán.

"A biológiai és farmakopszichiátria tudományos üzenete„ című emlékelőadást tartja Prof. Dr. Janka Zoltán az orvostudomány doktora a SZTE ÁOK Pszichiátriai Klinika egyetemi tanára.


A hagyományoknak megfelelően az ünnepség előtt 14.00 órakor kerül sor Jancsó Miklós emléktáblájának megkoszorúzására a Farmakológiai és Farmakoterápiai Intézetben (Dóm tér 12.) Megemlékező szavakat Dr. Wollemann Mária címzetes egyetemi tanár mond.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

qsnyito

A szegedi universitas a tudományterületek közül az orvostudományi szakterületen teljesített a legerősebben, ahol a prominens 351-400. helyen végzett az intézmény a QS World University Rankings by Subject legfrissebb kiadásában

Gyermekklinika_TiszaLajos_felol

Az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinika új épületszárnnyal gazdagodik. A közelmúltban megkezdődtek a Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai részleg építkezési munkálatai. A 2,3 milliárd forint értékű beruházás jóvoltából várhatóan 2022-re elkészül az ország legkorszerűbb gyermekpszichiátriai intézete.