gyogyito_nok_est

Gyógyító Nők Est

A Gyógyító Nőkért Alapítvány szeretettel várja Önt soron következő rendezvényére, a Gyógyító Nők Estre, melyet áprilisban a szegedi Közéleti Kávéház meghívására szerveznek.

Az est témája a gyógyító nővé válás kihívásai.

 

A bemutatkozás kiemelt szereplői, Dr. Barabás Katalin, az Alapítvány kuratóriumi tagja, az SZTE ÁOK Magatartástudományi Intézet egyetemi docense, valamint Dr. Szenes Márta, az SZTE Egyetem Életvezetési Tanácsadó Központ vezetője, a szegedi pszichológus hallgatók gyakorlati képzésének aktív résztvevője. Mindketten a szakma példaképei, hiszen számos gyógyító nőt mentoráltak, és készítettek fel a pályára.

 

Időpont:

2017. április 25. kedd, 18.00 óra

 

Helyszín:

6722 Szeged, Tábor u. 5. SZTE Újszülött Életmentő Alapítvány székhelye

 

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát kérjük jelezze a gyogyitonokert@gmail.com email címen április 24-ig!

 

A rendezvényről bővebben a Gyógyító Nők Alapítvány közösségi oldalán olvashat >>

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

qsnyito

A szegedi universitas a tudományterületek közül az orvostudományi szakterületen teljesített a legerősebben, ahol a prominens 351-400. helyen végzett az intézmény a QS World University Rankings by Subject legfrissebb kiadásában

Gyermekklinika_TiszaLajos_felol

Az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinika új épületszárnnyal gazdagodik. A közelmúltban megkezdődtek a Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai részleg építkezési munkálatai. A 2,3 milliárd forint értékű beruházás jóvoltából várhatóan 2022-re elkészül az ország legkorszerűbb gyermekpszichiátriai intézete.