TDK határidő és marosvásárhelyi konferencia részvétel

Az SZTE ÁOK-FOK-GYTK-ETSZK által közösen szervezett helyi Tudományos Diákköri Konferencián (2016. március 8-12.) való részvétel feltétele egy absztrakt feltöltése.

A Konferenciára benyújtandó absztraktok elektronikus feltöltésére 2016. február 1-8. között online regisztrációt követően lesz lehetőség a http://tdk.med.u-szeged.hu/ weboldalon keresztül.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a helyi TDK konferenciára absztraktot beküldő hallgatók közül 15-en lehetőséget kapnak a XXIII. Marosvásárhelyi TDK konferencián (2016. április 6-9.) való részvételre.

Marosvasarhely_TDK_Konf

A résztvevőket pályázati úton választjuk ki, a pályázatot előreláthatólag 2016. február első hetében fogjuk meghirdetni. A marosvásárhelyi konferencián való részvétel az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett "Hazai Tudományos Diákköri műhelyek támogatása” című NTP-HHTDK-15 kódjelű pályázati kiírásra benyújtott, NTP-HHTDK-15-0040 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett "A Tudományos Diákköri Kutatások népszerűsítése a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karon" című projekt keretén belül valósul meg.


Dr. Rakonczay Zoltán
ÁOK TDK Tanács elnöke


A marosvásárhelyi TDK konferencia honlapja ide kattintva megtekinthető.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

IMG_6428

Több száz hidraulikus, multifunkciós betegágyat kapott a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ. A közel kétszáz millió forint értékű eszközfejlesztés jelentős mértékben növeli a betegbiztonságot és az ellátás színvonalát, valamint az egészségügyi dolgozók munkakörülményeit.

AOK_Dekan

Prof. Dr. Lázár György, az SZTE Általános Orvostudományi Kar dékánjának köszöntője