noiklinika

Szülészeti és nőgyógyászati továbbképzés

Szeretettel meghívjuk Önt és kollégáit az SZTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika 59. Consilium Trimestre tudományos rendezvényére, melynek témája: "Praeeclampsia”

A tudományos rendezvény időpontja: 2016. február 26 (péntek) 14.00 óra,
Női Klinika tanterme. (SZTE ÁOK Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Szeged, Semmelweis u. 1.)
Regisztráció helyben: 13:30-tól a tanterem előtt. A rendezvény ingyenes, 5 kredit pontos
A Consilium Trimestre akkreditált tudományos továbbképző rendezvény, mely a szülészet-nőgyógyászat, illetve határterületeinek problémáival foglalkozik és közel egy évtizedes hagyományra tekint vissza. Magas szakmai színvonalát a meghívott, elismert előadók tudása garantálja. Indulásától kezdve a rendezvényen a részvétel ingyenes, hogy ezáltal is széleskörű lehetőséget tudjunk biztosítani a dél-magyarországi régió szülész-nőgyógyászai és az aktuális témában előadó vagy érdeklődő résztvevőként szereplő kollegák között a kötetlen eszmecserére. Ezek a rendezvények tudományos értékük mellett alkalmat adnak a régióban felmerülő szülészeti-nőgyógyászati problémák, szervezési kérdések egymásközti megbeszélésére, információcserére, tanácskérésre és tanácsadásra.


Dr. Németh Gábor
tanszékvezető egyetemi docens


Dr. Pásztor Norbert

egyetemi adjunktus

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

IMG_6428

Több száz hidraulikus, multifunkciós betegágyat kapott a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ. A közel kétszáz millió forint értékű eszközfejlesztés jelentős mértékben növeli a betegbiztonságot és az ellátás színvonalát, valamint az egészségügyi dolgozók munkakörülményeit.

AOK_Dekan

Prof. Dr. Lázár György, az SZTE Általános Orvostudományi Kar dékánjának köszöntője