jpams

Joint Program for European Medical Studies 2015

2015. december 17-én került sor a JPEMS 2015 program (Joint Program for European Medical Studies) hivatalos záróünnepségére az Általános Orvostudományi Kar Nagy Oktatási épületében.

A 2015 évi programban 28 orvostanhallgató vett részt Amszterdamból, Angersból, Kolozsvárról, Nantesból és Szegedről. Mindannyian kiváló eredményekkel teljesítették a vizsgakövetelményeket és a kutatási gyakorlatot, amelynek végén dolgozatot írtak és szakmai előadást tartottak az eredményeikről. A záróeseményen a két legjobbnak ítélt prezentációt újra meghallgathatták a vendégek, illetve mind az oktatók, mind a hallgatók beszámoltak tapasztalataikról, röviden értékelték a félévet. A partnerintézmények képviselői, vezetői, programkoordinátorai és adminisztratív munkatársai is jelen voltak az ünnepségen és bemutatkozott a 2016-os program házigazdája, az amszterdami egyetem (University of Amsterdam) is.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

IMG_6428

Több száz hidraulikus, multifunkciós betegágyat kapott a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ. A közel kétszáz millió forint értékű eszközfejlesztés jelentős mértékben növeli a betegbiztonságot és az ellátás színvonalát, valamint az egészségügyi dolgozók munkakörülményeit.

AOK_Dekan

Prof. Dr. Lázár György, az SZTE Általános Orvostudományi Kar dékánjának köszöntője