Astellas-díj: négy Csongrád megyei orvos a jelöltek között

Az Astellas-díj – Az év orvosa pályázat honlapja szerint eddig négyen kerültek az idei közönségjelöltek közé: Dibó György, a szegedi neurológiai klinika főorvosa, Pintér Sándor, a szegedi traumatológiai klinika docense, Facskó Andrea, a szegedi klinikai központ elnöke, tanszékvezető egyetemi tanár és Katona Márta, a szegedi gyermekklinika professzora.


Bárki jelölheti szak- vagy háziorvosát, illetve a kezelése, gyógyulása során megismert osztály összes munkatársát az idén már kilencedik alkalommal meghirdetett pályázatra. Aki a kórházban, klinikán, rendelőintézetben, vagy bármely más hazai egészségügyi intézményben megtapasztalt emberséget és jót a nyilvánosság előtt is szívesen megköszönné, annak elég csak megírni saját történetét, és azon keresztül bemutatni orvosa, illetve a jelölt osztály különleges teljesítményét, emberségét. A jelöléseket február 14-én éjfélig várják az evorvosa@astellasdij.hu címre.


Forrás: szegedma.hu


http://szegedma.hu/hir/szeged/2015/12/astellas-dij-negy-csongrad-megyei-orvos-a-jeloltek-kozott.html

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

IMG_6428

Több száz hidraulikus, multifunkciós betegágyat kapott a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ. A közel kétszáz millió forint értékű eszközfejlesztés jelentős mértékben növeli a betegbiztonságot és az ellátás színvonalát, valamint az egészségügyi dolgozók munkakörülményeit.

AOK_Dekan

Prof. Dr. Lázár György, az SZTE Általános Orvostudományi Kar dékánjának köszöntője