AJKC

Young Leaders’ Forum 2017

Az Antall József Tudásközpont a Külgazdasági és Külügyminisztériummal együttműködésben 2017. március 29-31 között második alkalommal rendezi meg a think.BDPST – Connect to the Future elnevezésű stratégiai konferenciáját, amely a témához kapcsolódó kiállítással és egyéb kísérő rendezvényekkel egészül ki.

A konferencia keretein belül megvalósuló Young Leaders’ Forum (YLF) elnevezésű programra olyan, az innováció, valamint társadalom- és egészségtudományok iránt érdeklődő fiatal szakembereket várunk (24-38 éves kor között), akik társadalom-, politika- és egészségtudományokkal kapcsolatos think-tankek, vagy startup vállalkozások résztvevői, továbbá a jövő potenciális vezetői körét alkotják. A háromnapos esemény során előadások és worshopok keretein belül tapasztalat- és ötletcserét folytathatnak a konferencia főbb témaköreiről, emellett pedig lehetőséget biztosítunk számukra, hogy a konferencia egyes paneljein is részt vegyenek.

 

A Young Leaders’ Forum folytatásaként nemzetközi alumni hálózatot hozunk létre, mellyel a résztvevők közti jövőbeli együttműködést kívánjuk megalapozni.

 

A Young leaders’ Forumra 2017. január 20-ig lehet jelentkezni. 

 

Felhívás (PDF) >>

 

Program (PDF) >>

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

IMG_6428

Több száz hidraulikus, multifunkciós betegágyat kapott a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ. A közel kétszáz millió forint értékű eszközfejlesztés jelentős mértékben növeli a betegbiztonságot és az ellátás színvonalát, valamint az egészségügyi dolgozók munkakörülményeit.

AOK_Dekan

Prof. Dr. Lázár György, az SZTE Általános Orvostudományi Kar dékánjának köszöntője