JPEMS

JPEMS 2016/2017 záróünnepség Amszterdamban

A héten sikerrel zárult a Joint Program for European Medical Studies (JPEMS) program 2016/2017. évi szemesztere.

Az immár 6 éves múltra visszatekintő orvosképzési programot ebben az évben a VU University Amsterdam rendezte. Karunkról öt harmadéves hallgató (Hantosi Dóra, Nászai Anna, Rokszin Bereniké, Tóth Réka, Újházi Mihály) vett részt a féléves képzésen.

Az eddigi hagyományoknak megfelelően ezen a héten keddtől csütörtökig került sor arra az értékelő és programzáró megbeszélésre, oklevélátadó ünnepségre, mely a program félévzáró eseményeként szolgál. A zárórendezvényen Karunkat Prof. Dr. Bari Ferenc dékán, Prof. Dr. Széll Márta tudományos és külkapcsolatokért felelős dékánhelyettes és Prof. Dr. Rakonczay Zoltán, az SZTE ÁOK TDK Tanács elnöke képviselte.

A záróesemény részét képezte az is, hogy a programban résztvevő 18 hallgató 2016. december 14-én, szerdán előadást tartott a félév során végzett kutatómunkájáról. Nagy örömünkre szolgált, hogy hallgatónk Hantosi Dóra 1. díjat nyert ezen a megmérettetésen.

0

Karunk szándéka szerint a továbbiakban is aktívan részt veszünk a JPEMS program megvalósításában, amely 2017. szeptembertől decemberig a franciaországi Angers-ban, majd ezt követően 2018-ban Kolozsvárott kerül megrendezésre.

JPEMS JPEMS
JPEMS JPEMS

JPEMS

JPEMS JPEMS
JPEMS JPEMS
JPEMS JPEMS

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

IMG_6428

Több száz hidraulikus, multifunkciós betegágyat kapott a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ. A közel kétszáz millió forint értékű eszközfejlesztés jelentős mértékben növeli a betegbiztonságot és az ellátás színvonalát, valamint az egészségügyi dolgozók munkakörülményeit.

AOK_Dekan

Prof. Dr. Lázár György, az SZTE Általános Orvostudományi Kar dékánjának köszöntője