A fogamzásgátlás feljődése Szontágh Ferenctől napjainkig.

Prof. Dr. László Ádám előadása december 10-én a SZAB székházban.

Kedves Kollegák, Érdeklődők

A közelmúltban megalakult 'Szontágh Ferenc Asztaltársaság' következő találkozóját december 10-én (csütörtökön) 17-18 óra között tartjuk a SZAB székházában (Szeged, Somogyi u. 7.)

Vendégünk: Prof. Dr. László Ádám Budapestről

Előadásának címe: A fogamzásgátlás fejlődése Szontágh Ferenctől napjainkig.

A tudományos előadást szakmai vita követi. Az első összejövetelünkön megbeszéltek szerint lehetőség lesz fehér asztal mellett baráti eszmecserére, önköltséges vacsora keretében. Az éttermet a jelentkezők számától függően később választjuk ki.

A részvételi szándékot ezért az alábbi e-mail címre kérjük: szontagh.circle@gmail.com így megfelelő nagyságú előadó termet és éttermi asztalt tudunk biztosítani.

A szervezők

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

qsnyito

A szegedi universitas a tudományterületek közül az orvostudományi szakterületen teljesített a legerősebben, ahol a prominens 351-400. helyen végzett az intézmény a QS World University Rankings by Subject legfrissebb kiadásában

Gyermekklinika_TiszaLajos_felol

Az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinika új épületszárnnyal gazdagodik. A közelmúltban megkezdődtek a Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai részleg építkezési munkálatai. A 2,3 milliárd forint értékű beruházás jóvoltából várhatóan 2022-re elkészül az ország legkorszerűbb gyermekpszichiátriai intézete.