EEB tábor 2015

Egyetemi Előkészítő Tábor az SZTE ÁOK HÖK szervezésében

A hagyományos előkészítő tábort április első hetében rendezik meg.

Az SZTE Általános Orvostudományi, Fogorvostudományi vagy Gyógyszerésztudományi karok valamelyikén Szegeden továbbtanulni szándékozó, illetve felsőfokú tanulmányaikhoz biológiából, kémiából vagy fizikából emelt szintű érettségire készülő felvételizőket várnak a szervezők. A tábort Szegeden a középiskolai tavaszi szünet alatt, 2015. április 1-5. között tartják.

Az intenzív, négy napos, emelt szintű érettségi orientált oktatás mellett a résztvevők megismerkedhetnek Szeged város nevezetességeivel, az egyetemi épületekkel, illetve az egyetemista élettel. Az oktatást neves, elismert oktatók napi négy órában biológiából illetve négy órában fizikából és kémiából tartják.

A jelentkezők számára az SZTE ÁOK Hallgatói Önkormányzata szállást és étkezést biztosít.

További információ(facebook) >>
E-mail (eebtabor.szote@gmail.com) >>

Pécsi Bálint: +36-30/652-3193
Südy Roberta: +36-30/218-6848

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

Online_kari_nyilt_nap_1170

A Nyílt Napot január 23-án online térben szervezzük, előadásokkal, chatszobákkal és sok orvosi SKILL videoval! A Nyílt Nap hetén látványos meglepetés filmmel is készülünk, kövessétek online csatornáinkat!

Sikeres_no_6

Prof. Dr. Széll Márta, Dr. Nagy Nikoletta és Dr. Farkas Klaudia, Dr. Csapó Edit és Dr. Fülöp Lívia aki a „L’Oréal – UNESCO A nőkért és a tudományért” kitüntetését átvehette. A hatodik díjazott, Dr. Farkas Eszter a L’Oréal-UNESCO Rising Talent nemzetközi díját kapta meg. Kövesd őket!