EEB tábor 2015

Egyetemi Előkészítő Tábor az SZTE ÁOK HÖK szervezésében

A hagyományos előkészítő tábort április első hetében rendezik meg.

Az SZTE Általános Orvostudományi, Fogorvostudományi vagy Gyógyszerésztudományi karok valamelyikén Szegeden továbbtanulni szándékozó, illetve felsőfokú tanulmányaikhoz biológiából, kémiából vagy fizikából emelt szintű érettségire készülő felvételizőket várnak a szervezők. A tábort Szegeden a középiskolai tavaszi szünet alatt, 2015. április 1-5. között tartják.

Az intenzív, négy napos, emelt szintű érettségi orientált oktatás mellett a résztvevők megismerkedhetnek Szeged város nevezetességeivel, az egyetemi épületekkel, illetve az egyetemista élettel. Az oktatást neves, elismert oktatók napi négy órában biológiából illetve négy órában fizikából és kémiából tartják.

A jelentkezők számára az SZTE ÁOK Hallgatói Önkormányzata szállást és étkezést biztosít.

További információ(facebook) >>
E-mail (eebtabor.szote@gmail.com) >>

Pécsi Bálint: +36-30/652-3193
Südy Roberta: +36-30/218-6848

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

biobank

Világszínvonalon látja el a Szegedi Tudományegyetem biológiai mintatárolási kapacitási igényeit a 2020 tavaszára elkészülő biobank. Az épületbe egy 19 millió minta tárolására alkalmas, több mint 3 milliárd forint értékű robotizált berendezés kerül. A beruházásnak és a BBMRI-ERIC tagságnak köszönhetően az SZTE-n megteremtődik az egyik legfontosabb feltétele a személyre szabott orvoslás és a hatékonyabb onkológiai kezelések kutatás-fejlesztésének.

1170x430

2020. január 14-én a Dékáni Hivatal Tanácstermében tudományos munkatársi, tanársegédi és adjunktusi kinevezésekre került sor. Gratulálunk újonnan kinevezettjeinknek!