szotesz_piknik

SZOTESZ Piknik

2014. szeptember 27-én szombaton nagy sikerrel lezajlott a SZOTE Szakszervezet Piknikje, amelyre több mint 700 fő regisztrált.

Az időjárás kegyes volt a résztvevőkhöz, akik között régi és jelenlegi SZOTE-sok, családtagok, barátok 25 szervezeti egységből 37 bográcsban főzték a krumplipaprikást. A programok között szerepelt a kicsiknek kézműves foglalkozás, rókavadászat, szappanbuborék-fújás és gyurmázás, míg a nagyok borfelismerő verseny, sárkányhajózási lehetőség és medence fitness közül választhattak. Akiknek kedvük volt megméretni főzőtudományukat, zsűri elé vihették az elkészült finomságokat. Prof. Dr. Thurzó László SZB elnök, Ferencsik Mária és Simonné Dr. Dáni Anikó zsűritagok az Idegsebészeti Klinika főztjét találták a legjobbnak. A borfelismerő versenyen 8 kérdésből 5 helyes válasszal már részt lehetett venni a sorsoláson, amelyet Hrepka János (Onkoterápiás Klinika) nyert. A szakszervezeti kvízjáték nyertese a Pszichiátriai Klinika csapata lett. Köszönjük a SZOTE Szakszervezet minden dolgozójának a remek szervezést és a jó hangulatot! A rendezvényről készült fotók megtekinthetők a Galériában, valamint a Szakszervezet Facebook oldalán.


Képgaléria

SZOTESZ Piknik
(A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre)
 


Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

271850904_6791812060891589_5121175817267060750_n

Ünnepélyes keretek között átadták az SZTE Igazságügyi Orvostani Intézet felújított bonctermét - a helyiség rekonstrukciója az SZTE Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar anyagi támogatásnak köszönhetően valósult meg.

Csernay_1170

Dr. Csernay Lászlónak, egyetemünk professzor emeritusának 90. születésnapja alkalmából Prof. Dr. Lázár György dékán a SZAOK Emlékérmét adományozta. Gratulálunk!