ÁOK sportpálya

Megújult a kari sportpálya

Befejeződött a Déli Klinikaparkban működő kari sportpálya felújítása, a létesítményt újra birtokba vették a hallgatók.

Szeptember 18-án délelőtt újból megnyitott az ÁOK sportpályája, amit a Kar hallgatói, oktatói és munkatársai is rendszeresen használnak. A Kar saját beruházásban, 23 millió forintból végeztette el az épület részleges belső és külső felújítását. Új padló- és falburkolatok, épületgépészeti felújítás, fedett gyülekezőterasz, új homlokzati vakolat készült el, mintegy két hónap alatt. Megújultak a kosárlabdapályák is, új palánkok és felfestés került a felújított aszfaltburkolatra. A pálya újbóli megnyitásakor a kosárlabdapályán meccsre készülő hallgatók előtt Prof. Dr. Bari Ferenc dékán kiemelte, hogy a korábban felmerült megszüntetés helyett a Kar a sportpálya megtartása és fejlesztése mellett döntött, és kérte a hallgatóságot, hogy minél többször használják a pálya nyújtotta mozgási, sportolási lehetőségeket.


Képgaléria

Faculty Sports Centre
(A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre)

 

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

271850904_6791812060891589_5121175817267060750_n

Ünnepélyes keretek között átadták az SZTE Igazságügyi Orvostani Intézet felújított bonctermét - a helyiség rekonstrukciója az SZTE Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar anyagi támogatásnak köszönhetően valósult meg.

Csernay_1170

Dr. Csernay Lászlónak, egyetemünk professzor emeritusának 90. születésnapja alkalmából Prof. Dr. Lázár György dékán a SZAOK Emlékérmét adományozta. Gratulálunk!