ÁOK I. Belklinika

Good Clinical Practice - A helyes klinikai gyakorlat irányelvei ANNO 2014

A Szegedi Tudományegyetem AOK I. Belklinikája és az Agnus-Med Kft. 2014. november 7-8 -án GCP tanfolyamot szervez a gyógyszerforgalmazó cégek orvosi osztályain dolgozó monitor munkatársak, valamint a gyógyszervizsgálatokban résztvevő orvoskollégák számára.

A tanfolyam a GCP témával kapcsolatos naprakész ismereteket kínál a hallgatóknak, és a résztvevők számára részvételi bizonyítványt állít ki. Törekvésünk az, hogy a résztvevő kollégáknak átadott ismeretekkel folyamatosan biztosítsuk azt, hogy az egyre szigorodó vizsgálati követelményeknek, valamint továbbképzési kötelezettségünknek mindenkor eleget tehessenek.
A magas szinten megfelelés kényszere szorító a megbízó és a vizsgálatokban résztvevő orvosok számára egyaránt.
Az emberen végzett klinikai vizsgálatok tervezésének, kivitelezésének, dokumentációjának és jelentésének meg kell felelnie az aktuális nemzetközi etikai és tudományos elvárásoknak, minőségi követelményeknek.
A fentiekkel kapcsolatos irányelvek az EU, Japán, Amerikai Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália, a Skandináv országok valamint a WHO hatályos szabályozása alapján születtek.
Az emberen alkalmazott gyógyszerek bevezetéséhez szükséges összehangolt követelményrendszerrel kapcsolatos ismereteket igyekszik átadni a most meghirdetett GCP tanfolyam, különös hangsúlyt fektetve a 2009. októberben megjelent 235/2009 Kormány rendeletben megfogalmazott klinikai vizsgálatokkal kapcsolatos hazai szabályozás illetve követelményrendszer ismertetésére.

A tavalyi nagy érdeklődés és a nagy létszámú hallgatóság számára megrendezett tanfolyam nyomán idén is sok résztvevőre számítunk.


A tanfolyam elvégzése és sikeres tesztvizsga után a hallgató oklevelet kap.
A tanfolyam teljes anyagát a résztvevőknek „hand-out” formájában átadjuk.

A tanfolyamot a SZTE ÁOK Szak és Továbbképző Központja akkreditálta.
A tanfolyam kreditpont értéke (orvosoknak): 26.

A tanfolyam helyszíne: Szeged, SZTE ÁOK I. Belklinika tanterme
A tanfolyam időpontja: 2014. november 7-8.
Tanfolyam kezdés: 2014. november 7. 15.00 óra (Regisztráció 14.30-tól)


A tanfolyammal kapcsolatos kérdéseire szívesen válaszolunk:

dr. Udvarhelyi Ágnes
Agnus-Med Kft.
1119 Budapest, Bornemissza u. 10. fszt. 3.
Tel/fax: 365-1668, Tel: 365-1669
e-mail: udvarhelyi.agnes@agnusmed.hu
Honlap: www.agnusmed.hu


dr. Tiszai Andrea

klinikai főorvos
SZTE ÁOK I. Belklinika

Szeretettel várjuk az érdeklődő kollégákat!


Program >>

Regisztrációs lap >>


Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

271850904_6791812060891589_5121175817267060750_n

Ünnepélyes keretek között átadták az SZTE Igazságügyi Orvostani Intézet felújított bonctermét - a helyiség rekonstrukciója az SZTE Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar anyagi támogatásnak köszönhetően valósult meg.

Csernay_1170

Dr. Csernay Lászlónak, egyetemünk professzor emeritusának 90. születésnapja alkalmából Prof. Dr. Lázár György dékán a SZAOK Emlékérmét adományozta. Gratulálunk!