Gólya start nap

Gólya Start Nap

Sokéves múltra visszatekintő hagyományként az idei tanév kezdete előtt is megrendezésre került az elsőéves hallgatók szegedi és egyetemi beilleszkedését segítő Gólya Start Nap.

A Start Napon az egyetem és a kar hallgatói szervezetei bemutatkozó előadásokkal népszerűsítették a hallgatói öntevékenységet karunkon. A Hallgatói Önkormányzat előadásai mellett bemutatkozott a Szegedi Orvostanhallgatók Egyesülete valamint a Szent-Györgyi Albert Hallgatói Egyesület. A teljes vasárnapi napot felölelő rendezvény részeként az elsőéves hallgatók ünnepélyes esküt tettek egyetemi polgárrá válásuk alkalmából.

A Start Nap célja a szervezetek bemutatása mellett az, hogy útmutatással szolgáljon a vidéki és határon túli hallgatóknak a szegedi közlekedés és fontosabb az egyetemi tanulmányokhoz kapcsolódó intézmények körében. A hallgatóknak lehetősége nyílt a nap végén megismerkedni csoporttársaikkal kötetlen beszélgetések és játékos feladatok formájában. A rendezvényen a magyar hallgatók döntő többsége részt vett, így a hallgatók jelentős részéhez eljutottak a megfelelő tájékoztató anyagok is.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

271850904_6791812060891589_5121175817267060750_n

Ünnepélyes keretek között átadták az SZTE Igazságügyi Orvostani Intézet felújított bonctermét - a helyiség rekonstrukciója az SZTE Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar anyagi támogatásnak köszönhetően valósult meg.

Csernay_1170

Dr. Csernay Lászlónak, egyetemünk professzor emeritusának 90. születésnapja alkalmából Prof. Dr. Lázár György dékán a SZAOK Emlékérmét adományozta. Gratulálunk!