Campus_Hungary_logo.

ÚJ Campus Hungary pályázati felhívás

A Balassi Intézet újra meghirdeti az Európai Unió támogatásával megvalósuló Campus Hungary Program ösztöndíjait, melyekre a magyarországi konvergencia régiók (Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld, Közép-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl és Dél-Dunántúl) felsőoktatási intézményeinek hallgatói és munkatársai pályázhatnak 2014. október 27-ig.

Felsőoktatási intézmények hallgatói rövid tanulmányútra (1-28 nap), csoportos tanulmányútra (1-28 nap), szakmai gyakorlatra (4-21 hét), míg a felsőoktatási munkatársak rövid tanulmányútra (1-28 nap) vagy hosszú tanulmányútra (29-181 nap) pályázhatnak.


Pályázni lehet bármely olyan külföldi intézménybe (akkreditált felsőoktatási intézmény, kutatóintézet, múzeum, levéltár stb.), melyet a küldő intézmény jóváhagyott. Érdemes kihasználni a küldő intézmény már meglévő együttműködési megállapodásait.


Tervezett megvalósítási időszak: 2015. január 1. - 2015. június 30.

A pályázati anyagok véglegesítésének határideje: 2014. október 27. 12:00


További részletek elérhetők a Campus Hungary honlapján.Pótpályázat hallgatói mobilitásra:

2014. november 17.-december 19. között megvalósuló rövid tanulmányútra bármely akkreditált magyar felsőoktatási intézmény hallgatói pályázhatnak.
A pótpályázati felhívás részletei elérhetők a Campus Hungary honlapján.


Fontos tudnivaló minden pályázattípus esetén, hogy az Intézményi jóváhagyások, illetve Fogadólevelet helyettesítő igazolások esetén a Dékáni Hivatalba 2014. október 17-ig eljuttatott dokumentumok aláírása lehetséges.


Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

sbo_tanc_nyito

Az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központba (SZAKK) is megérkezett a Jerusalema örömtánc mozgalma. A Sürgősségi és Betegellátó Önálló Osztály (SBO) munkatársai a világszerte népszerű dél-afrikai Master KG és Nomcembo ősi törzsi ritmusokat idéző dalára ropták május 1-jén az Újklinika és a mellette lévő Petri Gábor Klinikai Tömb különböző tereiben, amelyről videó is készült. A frontvonalban dolgozókként ugyan ők is elfáradtak, de ezzel a tánccal azt üzenik, hogy senki ne adja fel: mi fogunk győzni, és nem a COVID.

Mentos_1_of_4

Interjú Balogh Dénes vezető főápolóval, Magyar Sára VI. éves- és Oláh Patrik V. éves orvostanhallgatóval!