Campus_Hungary_logo.

ÚJ Campus Hungary pályázati felhívás

A Balassi Intézet újra meghirdeti az Európai Unió támogatásával megvalósuló Campus Hungary Program ösztöndíjait, melyekre a magyarországi konvergencia régiók (Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld, Közép-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl és Dél-Dunántúl) felsőoktatási intézményeinek hallgatói és munkatársai pályázhatnak 2014. október 27-ig.

Felsőoktatási intézmények hallgatói rövid tanulmányútra (1-28 nap), csoportos tanulmányútra (1-28 nap), szakmai gyakorlatra (4-21 hét), míg a felsőoktatási munkatársak rövid tanulmányútra (1-28 nap) vagy hosszú tanulmányútra (29-181 nap) pályázhatnak.


Pályázni lehet bármely olyan külföldi intézménybe (akkreditált felsőoktatási intézmény, kutatóintézet, múzeum, levéltár stb.), melyet a küldő intézmény jóváhagyott. Érdemes kihasználni a küldő intézmény már meglévő együttműködési megállapodásait.


Tervezett megvalósítási időszak: 2015. január 1. - 2015. június 30.

A pályázati anyagok véglegesítésének határideje: 2014. október 27. 12:00


További részletek elérhetők a Campus Hungary honlapján.Pótpályázat hallgatói mobilitásra:

2014. november 17.-december 19. között megvalósuló rövid tanulmányútra bármely akkreditált magyar felsőoktatási intézmény hallgatói pályázhatnak.
A pótpályázati felhívás részletei elérhetők a Campus Hungary honlapján.


Fontos tudnivaló minden pályázattípus esetén, hogy az Intézményi jóváhagyások, illetve Fogadólevelet helyettesítő igazolások esetén a Dékáni Hivatalba 2014. október 17-ig eljuttatott dokumentumok aláírása lehetséges.


Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

IMG_2630

Közzétette 2021-es felsőoktatási rangsorát a Figyelő. Az intézményi abszolút rangsorban az SZTE a legjobb vidéki egyetem, miközben a képzésterületi listán az első helyen áll az SZTE Általános Orvostudományi Kar.

Screenshot_2020-11-24_Scientific_Reports

A sclerosis multiplex, és a ritka betegségnek számító Guillain-Barré-szindróma kórlefolyásának követését és megbízhatóbb prognózisát is segítheti az SZTE Neurológiai Klinika és az SZBK Lipidomikai Csoport közös transzlációs kutatása, melynek eredményeiről a rangos Scientific Reports tudományos folyóiratban számoltak be.