SzeMed @Map

SzeMed @Map - Elkészült az ÁOK mobil applikációjának első verziója

Elkészült és letölthető a Google Play áruházból a SzeMed @Map, az SZTE ÁOK térkép alapú mobil applikációjának első verziója, mely legalább 4.0-ás Android operációs rendszerű okostelefonokra és tabletekre telepíthető.

Elsődleges célunk az volt, hogy a hallgatók könnyen megtalálják a Kar oktatóit, épületeit, intézeteit, illetve az órarend segítségével az egyes kurzusok pontos helyét, előre rögzített GPS koordináták alapján.

Az oktatók, épületek és intézetek böngészhetőek és kereshetőek, melyekhez az applikáció, a Google Maps segítségével gyalogos útvonalat tervez. A kiválasztott objektumhoz vezető utat, a kiterjesztett valóság (AR nézet) segítségével, a térben is elhelyezi.
Az új alkalmazásban megtekinthetőek a legfrissebb Kari hírek és események is.
Az applikáció jelen verziója Androidos okostelefonokra telepíthető, de néhány napon belül elérhető lesz az iOS-es verzió is.


SzeMed @Map a Play áruházban >>

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

IMG_2630

Közzétette 2021-es felsőoktatási rangsorát a Figyelő. Az intézményi abszolút rangsorban az SZTE a legjobb vidéki egyetem, miközben a képzésterületi listán az első helyen áll az SZTE Általános Orvostudományi Kar.

Screenshot_2020-11-24_Scientific_Reports

A sclerosis multiplex, és a ritka betegségnek számító Guillain-Barré-szindróma kórlefolyásának követését és megbízhatóbb prognózisát is segítheti az SZTE Neurológiai Klinika és az SZBK Lipidomikai Csoport közös transzlációs kutatása, melynek eredményeiről a rangos Scientific Reports tudományos folyóiratban számoltak be.