Bővül a sportolási lehetőség a karon

Bővül a sportolási lehetőség a karon

A Kar vezetése kiemelt figyelmet fordít az egészségfejlesztésre, a hallgatók és a munkatársak sportolási feltételeinek megteremtésére és fenntartására. A kollégiumi szervezethez kapcsolódóan a sportpálya idén jelentős anyagi ráfordítással megújult.

A sportolni vágyók örömmel és megelégedéssel fogadták a változást, ami megerősített bennünket abban, hogy jó úton járunk. Mindezek alapján szeretnénk a Kar alaptevékenységéhez kapcsolódóan a sportszolgáltatásokat tovább bővíteni.

Ennek jegyében az id. Jancsó Miklós Kollégium megújult edzőterme is várja november 1-től a sportolni vágyó kari hallgatókat és dolgozókat. A terem kardio- és kondicionáló gépekkel van felszerelve, hétköznapokon 14-22, hétvégén 9-19 óra között vehető igénybe.

A naptári hónapra szóló hallgatói bérlet ára 2000 Ft, a munkatársi bérlet 3000 Ft.

A használat feltételeiről további információkat a kollégium munkatársa, Gavallér Mónika ad, tel.: 545-041; 17-55; e-mail: gavaller.monika@med.u-szeged.hu

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

IMG_2630

Közzétette 2021-es felsőoktatási rangsorát a Figyelő. Az intézményi abszolút rangsorban az SZTE a legjobb vidéki egyetem, miközben a képzésterületi listán az első helyen áll az SZTE Általános Orvostudományi Kar.

Screenshot_2020-11-24_Scientific_Reports

A sclerosis multiplex, és a ritka betegségnek számító Guillain-Barré-szindróma kórlefolyásának követését és megbízhatóbb prognózisát is segítheti az SZTE Neurológiai Klinika és az SZBK Lipidomikai Csoport közös transzlációs kutatása, melynek eredményeiről a rangos Scientific Reports tudományos folyóiratban számoltak be.