Pszichológiai tanácsadás orvostanhallgatók számára

Az előző félévben meghirdetett lehetőség továbbra is rendelkezésre áll.

Autrogén tréning

Tizenkét alkalmas autogén tréning csoport indul szerdánként 15:00-16:30-ig.


Jelentkezési határidő: 2019. augusztus 30-ig péntek, e-mailben:helpingmedstudents@gmail.com vagy telefonon: +3630/310-9278 (munkaidőben)


A jelentkezés után előzetes egyéni interjú a feltétel, mely 2019. szeptember 2-i héten lesz esedékes. Akivel nem sikerül időpontot egyeztetni az első interjúra, az nem tud részt venni a csoport munkában. A maximális létszám 12 fő.


Első alkalom: 2019. szeptember 11. (Őszi szünet 2019. október 30.-november 1.)


Október 23-i ülés pótlásáról közösen megegyezik a csoport.


Utolsó alkalom: 2019. december 4.


Egyéni pszichológiai tanácsadás

A félév 3 blokkra osztott. Az egyes blokkokra jelentkezési időszak van fenntartva, ezen kívüli jelentkezés a kapacitáshoz mérten fogadható. Jelentkezni lehet e-mailben: helpingmedstudents@gmail.com vagy telefonon: +3630/310-9278 (hétfőn és kedden délelőtt, 8-12 között). A telefonos jelentkezés ellenére e-mailben mindenképp szükséges röviden a problémáról írni. A tanácsadás akkor kezdhető meg, ha az írásbeli kapcsolatfelvétel után a szabályokkal is megismerkedett a hallgató.


Blokkok:

I. 2019. szeptember 9-október 22-ig. Jelentkezési időszak: 2019. szeptember 2-6.

II. 2019.november 4– december 6-ig. Jelentkezési időszak: Őszi szünetben.

III.Vizsgaidőszak. Egyéni tanácsadásra vizsgaidőszakban is lehet jelentkezni, passzív féléven lévő hallgatóknak ekkor van lehetőségük részt venni egyéni tanácsadáson.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

LOREAL

Hetényi Anasztázia, a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar Orvosi Vegytani Intézet egyetemi docense az egyik nyertese a L’Oréal-UNESCO A Nőkért és a Tudományért elnevezésű díjnak.

kardinyito

A Szegedi Tudományegyetem a házigazdája az egyik legjelentősebb szív- és érrendszeri betegségekkel, kutatásokkal foglalkozó, nemzetközi konferenciának. A Szív- és Érrendszeri Tudományok Akadémiája Európai szekciójának nyolcadik ülését, a „8th European Section Meeting of the International Academy of Cardiovascular Sciences” című konferenciát szeptember 28. és október 1-je között bonyolítják le, világviszonylatban is kiemelkedő szaktekintélyek részvételével.