palyazati_felhivas

Logópályázat

A Szegedi Tudományegyetem

Bartók Béla Művészeti Kar Dékáni Hivatala

 

L o g ó p á l y á z a t o t

hirdet az egyetem nappali tagozatos hallgatói számára.

A Szegedi Tudományegyetem Bartók Béla Művészeti Kara az idén első alkalommal rendezi meg a Bartók Béla Művészeti Napokat, melyet ettől az évtől kezdve minden évben, Bartók Béla születésnapja hetében tervezünk megtartani. Ehhez a rendezvénysorozathoz szeretnénk egy olyan logót, mely a jövőben kísérője lesz az eseményeknek. A pályázat elbírálását követően a beadott pályaművekből kiállítást rendezünk.


Amit szeretnénk:

- kreatív, de Bartók Bélához méltó

- lehet bármilyen téma Bartók munkásságával kapcTörléssolatban, nem csak zene

- Bartók Béla nevének ötletes felhasználása

 

Díjak: I. díj: 30.000,- FT • II. díj: 20.000,- Ft • III. díj: 10.000,- Ft


Egy pályázó több tervvel is nevezhet. A pályaműveket PDF formátumban kérjük beadni a majo-petri.georgina@zmk.szte.hu e-mail címre. A pályázatot kísérő e-mailben meg kell adni a pályázó adatait (név, kar, szak, évfolyam, telefonszám, e-mail cím, Neptun kód).


A leadás határideje: 2020. március 16.


A logó végső változata eltérhet az I. díjazott pályaműtől.

A pályázathoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató az alábbi oldalon érhető el: http://www.music.u-szeged.hu/karunkrol/adatvedelem

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

Kovacs_Laszlo_gyertya

A SZTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika munkatársai szomorúan és mély fájdalommal értesültek arról, hogy a Klinika volt tanszékvezető egyetemi tanára 2022.08.09-én, 88 éves korában elhunyt. A professzor urat a Kar saját halottjának tekinti. Emlékét tisztelettel és alázattal megőrizzük!

Szukseges_Tennivalok_Elsosoknek

Gratulálunk sikeres felvételijéhez és üdvözöljük a Szegedi Tudományegyetem hallgatói körében! A felvételről szóló döntés a 2022/23. tanév I. félévére szól, a hallgatói jogviszonya pedig a beiratkozással jön létre. Ennek megszerzéséhez nyújtanak segítséget a tájékoztató következő oldalain olvasható lépések.