Medikusaink mondták...


TDK

"Tudományos Diákköri tevékenységet folytatni azért jó, mert az egyetemen megszerzett alaptudásra építkezve az ember bepillantást nyerhet a komolyabb tudományos tevékenységgel foglalkozó laborok munkájába. Nem feltétlen csak annak tudom ajánlani, aki később kutató munkát szeretne folytatni, hanem minden hallgatónak, aki kicsit is érdeklődik komolyabban valamilyen téma iránt. Felbecsülhetetlen ismeretekre, tapasztalatokra és ismertségre tehet szert az ember a saját kíváncsiságának kielégítése mellett."

Árpi, VI. évfolyam


Sport

"Miért jó kézilabdázni? Mert csapatsport, ahol nem magadért, hanem a társaidért küzdesz, ahol csak akkor lehetsz sikeres, ha az egyéni elképzeléseidet aláveted a többségnek. A SZOTE kézibanda sikere ebben rejlik, együtt edzünk, hajtunk egész évben, hogy aztán learathassuk a babérokat a Medikus Kupán. Összetartozás, és jó hangulat…. ez az, amiért érdemes hozzánk csatlakozni."

Zsolt, IV. évfolyam

Kollegium

"Kollégistának lenni azért jó, mert minden hasznos információ eljut hozzád, könnyen szerzel barátokat, tanulótársat, megunt tankönyvet, jegyzetet. Nem maradsz ki a bulikból, sosem unatkozol, de a tanulásra is éppúgy buzdítjuk egymást."

Marion, V. évfolyam

Hallgatoi_szervezetek

"Szeretek albérletben lakni, mert jó az egész napi nyüzsgés után egyedül nyugalomban lenni. Megvan a saját intimszféra, de a koliba is bármikor mehetek, ha egyedül érzem magam és emberek társaságára vágyom."

Júlia, IV. évfolyam


SZTE_AOK

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

TandFOA

A Szegedi Tudományegyetem szerzői ingyenesen publikálhatnak nyílt hozzáférésű cikkeket a Taylor & Francis kiadó folyóirataiban. Az előfizetői megállapodásnak köszönhetően az orvos és egészségügyi területen kutatók mellett a bölcsészet- és társadalomtudománnyal foglalkozó SZTE-s szakemberek nemzetközi láthatósága is növekedhet.