EEB_tabor_2019_plakat

Első lépések a medikus pálya felé (EEB Tábor)

Az élettudományi karok Hallgatói Önkormányzatai önálló egyetemi előkészítő tábort is szerveznek. Céljuk elsősorban azon középiskolások felkészülésének segítése, akik az Általános Orvostudományi, a Fogorvostudományi vagy a Gyógyszerésztudományi Karokon szeretnének továbbtanulni. Itt intenzív, egyetemi oktatói felkészítés keretében gyakorolhatnak az emelt szintű érettségi tananyagokból, így biológiából, kémiából és fizikából. A tábor intenzív, egy hetes és a középiskolás tavaszi szünetben zajlik, és a diákok nem csak a felsorolt tárgyakból kapnak alapos felkészítést, hanem esti közösségi programokon is részt vehetnek.

A következő tábor 2020. április 15-19. között kerül megrendezésre.


Az EEB tábor Facebook oldala >>>

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

dr_szarvas_ferenc_nekrologhoz

Dr. Szarvas Ferenc, a SZTE ÁOK I. Belgyógyászati Klinika professzor emeritusa 2020. június 30-án csendesen viselt betegségében végleg elszenderült. Emlékét tisztelettel megőrizzük!

tombacz_dora_Lendulet

Hogyan lehetne hatékonyabbá tenni az egészségmegőrző diétás stratégiákat? Többek között erre a kérdésre is keresi a választ az SZTE Általános Orvostudományi Kar biológus adjunktusa: Tombácz Dóra évi 40 millió forint támogatással folytathatja a diéta és a sport kapcsolatával foglalkozó kutatásait.