Egyetemi Előkészítő Tábor 2023

Az élettudományi karok Hallgatói Önkormányzatai önálló egyetemi előkészítő tábort is szerveznek. Céljuk elsősorban azon középiskolások felkészülésének segítése, akik a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi, a Fogorvostudományi vagy a Gyógyszerésztudományi Karokon szeretnének továbbtanulni.

Az élettudományi karok Hallgatói Önkormányzatai önálló egyetemi előkészítő tábort is szerveznek. Céljuk elsősorban azon középiskolások felkészülésének segítése, akik a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi, a Fogorvostudományi vagy a Gyógyszerésztudományi Karokon szeretnének továbbtanulni. Itt intenzív, egyetemi oktatói felkészítés keretében gyakorolhatnak az emelt szintű érettségi tananyagokból, így biológiából, kémiából és fizikából. A tábor intenzív, egy hetes és a középiskolás tavaszi szünetben zajlik, és a diákok nem csak a felsorolt tárgyakból kapnak alapos felkészítést, hanem esti közösségi programokon is részt vehetnek.

A következő tábor a 2023. középiskolai tavaszi szünetben kerül megrendezésre.


Az EEB tábor Facebook oldala >>>


A 2022-es tábor adatai:


EEB_tabor_2022_plakat_3

Kedves Érdeklődők!
Hoztunk pár fontos infót a Táborról:

Időpont: 2022. április 14-17-ig a tavaszi szünetben
Szállás: 6725 Szeged, Boldogasszony sgrt. 44., Szeged Evangélikus Kollégium (“MÁV Koli”)

Étkezés: Napi háromszori étkezés, reggeli a szálláson, ebéd és vacsora a SZOTE menzán. Természetesen biztosítunk étkezést azoknak is akik valamilyen ételallergiában szenvednek.

Költségek: A részvételi díj 40.000 forint, amely fedi az oktatás, a szállás , az étkezés és a szervezett programok költségét. Abban az esetben hogyha valaki nem kívánja igénybe venni a felsoroltak bármelyikét, egyedi konstrukciók is megoldhatóak:
- Mindent kérsz (két tárgy, szállás és étkezés): 40.000 Ft
- Két tárgy + étkezés, szállás nélkül: 32.000 Ft
- Két tárgy, szállás és étkezés nélkül: 24.000 Ft
- Egy tárgy, szállással, étkezéssel: 34.000 Ft
- Egy tárgy + étkezés, szállás nélkül: 26.000 Ft
- Egy tárgy, szállás és étkezés nélkül: 18.000 Ft
A fizetés átutalással lesz lehetséges, a pontosabb információkat a jelentkezés után fogjuk pontosítani.

Oktatás, Programok: A biológia órák elméleti előadások keretében lesznek megtartva egyetemi tantermekben, a kémia/fizika foglalkozások szeminárium formában kis csoportokban, illetve laborfoglalkozásokon lesznek megtartva az intézeti oktatótermekben.


Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

Keller_Aniko_habilitalt_2

A Szegedi Tudományegyetemen a 2022/2023-as tanév őszi félévének végén 10 habilitált és 112 PhD doktori címet szerzett hallgatót avattak. Az orvos- és gyógyszertudományok területén 6 habilitált doktor címet ítéltek oda és 26 doktori fokozatot adományoztak. Gratulálunk!